sol
Sağ

Şehir Merkezinde Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Asayiş 22.07.2023 - 17:06, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 40221+ kez okundu.
 

Şehir Merkezinde Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Körpeşler Mahallesi’nde servis minibüsü, kamyonet ve motosikletin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 çocuk ise hastanede tedavi altına alındı
Düzce merkeze bağlı Körpeşler Mahallesi, Servet Bucurgat Caddesi üzerinde servis minibüsü, kamyonet ve motosikletin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 çocuk ağır yaralandı. Servis minibüsü, kamyonet ve motosikletin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü baba hayatını kaybetti, 2 çocuğu ise ağır yaralandı. A.E. idaresindeki motosiklet, Ö.F.H. idaresindeki kamyonete ardından da T.Y. idaresindeki servis minibüsüne çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü A.E. hayatını olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan Y.E. (8) ile M.E.E. (3) yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucu yol trafiğe kapanırken, ölen A.E.’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyan A.E.'nin yakınları, sinir krizi geçirdi.  Trafik kazasıyla ilgili olarak Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
Körpeşler Mahallesi’nde servis minibüsü, kamyonet ve motosikletin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 çocuk ise hastanede tedavi altına alındı

Düzce merkeze bağlı Körpeşler Mahallesi, Servet Bucurgat Caddesi üzerinde servis minibüsü, kamyonet ve motosikletin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 çocuk ağır yaralandı.

Servis minibüsü, kamyonet ve motosikletin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü baba hayatını kaybetti, 2 çocuğu ise ağır yaralandı.

A.E. idaresindeki motosiklet, Ö.F.H. idaresindeki kamyonete ardından da T.Y. idaresindeki servis minibüsüne çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü A.E. hayatını olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan Y.E. (8) ile M.E.E. (3) yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırdı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonucu yol trafiğe kapanırken, ölen A.E.’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayı duyan A.E.'nin yakınları, sinir krizi geçirdi. 

Trafik kazasıyla ilgili olarak Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.