sol
Sağ

Valilik Uyardı, O Tarihlere Dikkat

Gündem 24.07.2023 - 17:54, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 2703+ kez okundu.
 

Valilik Uyardı, O Tarihlere Dikkat

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, Düzce Valiliği'nden yeni sıcak hava dalgası ile ilgili uyarı geldi.
Düzce Valiliği’nden yapılan uyarıda, “İlimizde 26 Temmuz Çarşamba ve 27 Temmuz Perşembe günleri tüm yurtta etkili olması beklenen sıcak hava dalgasına bağlı olarak sıcaklıkların mevsim normallerinin 5 – 10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere, vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri  11:00 – 16:00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.
Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, Düzce Valiliği'nden yeni sıcak hava dalgası ile ilgili uyarı geldi.

Düzce Valiliği’nden yapılan uyarıda, “İlimizde 26 Temmuz Çarşamba ve 27 Temmuz Perşembe günleri tüm yurtta etkili olması beklenen sıcak hava dalgasına bağlı olarak sıcaklıkların mevsim normallerinin 5 – 10 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere, vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri  11:00 – 16:00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.