sol
Sağ

Ünlü Model Metisha Dizi Sektörüne Yeşil Işık Yaktı

Sanat 25.07.2023 - 10:09, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3019+ kez okundu.
 

Ünlü Model Metisha Dizi Sektörüne Yeşil Işık Yaktı

Ünlü model ve oyuncu Metisha, şu an hayatında kimsenin olmadığını belirterek, her yaz olduğu gibi Bozburun'da enerji depoladığını söyledi.
İSTANBUL (İGFA) - Bozburun'da tatil yapan ünlü model ve oyuncu Metisha, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Miami’de yaşayan genç yıldız, “Türkiye’ye gelince kendimi evimde hissediyorum. Burada değişik bir enerji alıyorum. Bozburun’un mistik havası bana pozitif duygular hissettiriyor.” dedi. Yurtdışında doğup, büyüdüğünü söyleyen güzel yıldız, Bir gün evlenirsem “Kendi kültürümden bir Türk erkeğiyle evlenmek ve anne olmayı isterim” dedi. Metisha, Türkiye’den çok iyi ajans ve yapımcılardan bir çok teklif aldığını, ancak bugüne kadar devam eden projeleri nedeniyle Türkiye'de bir projeye başlayamadığını belirtti. Önümüzdeki günlerde durumun değişeceğini dile getiren Metisha, "2024 sonbaharında gerçekleşecek çok iyi bir proje için imza aşamasındayım. Bu proje ile birlikte Türkiye’ye temelli yerleşeceğim." diyerek sevenlerine müjde verdi.   Türkiye'deki projeleri yakından takip ettiğini sözlerine ekleyen Metisha, "Kızılcık şerbeti ve veda mektubu'nda oynamayı çok isterdim diyerek, dizi sektörüne yeşil ışık yaktı.
Ünlü model ve oyuncu Metisha, şu an hayatında kimsenin olmadığını belirterek, her yaz olduğu gibi Bozburun'da enerji depoladığını söyledi.

İSTANBUL (İGFA) - Bozburun'da tatil yapan ünlü model ve oyuncu Metisha, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Miami’de yaşayan genç yıldız, “Türkiye’ye gelince kendimi evimde hissediyorum. Burada değişik bir enerji alıyorum. Bozburun’un mistik havası bana pozitif duygular hissettiriyor.” dedi.

Yurtdışında doğup, büyüdüğünü söyleyen güzel yıldız, Bir gün evlenirsem “Kendi kültürümden bir Türk erkeğiyle evlenmek ve anne olmayı isterim” dedi.

Metisha, Türkiye’den çok iyi ajans ve yapımcılardan bir çok teklif aldığını, ancak bugüne kadar devam eden projeleri nedeniyle Türkiye'de bir projeye başlayamadığını belirtti.

Önümüzdeki günlerde durumun değişeceğini dile getiren Metisha, "2024 sonbaharında gerçekleşecek çok iyi bir proje için imza aşamasındayım. Bu proje ile birlikte Türkiye’ye temelli yerleşeceğim." diyerek sevenlerine müjde verdi.

 

Türkiye'deki projeleri yakından takip ettiğini sözlerine ekleyen Metisha, "Kızılcık şerbeti ve veda mektubu'nda oynamayı çok isterdim diyerek, dizi sektörüne yeşil ışık yaktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.