sol
Sağ

Önce Sıcak Sonra Yağmur

Gündem 25.07.2023 - 16:36, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3338+ kez okundu.
 

Önce Sıcak Sonra Yağmur

Düzce’de bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Çarşamba günü daha da artması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yüksek nem oranının da hissedilen sıcaklıkta etkili olacağını belirtti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava raporuna göre bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları etkisini daha da arttırarak 26 Temmuz Çarşamba günü tüm yurtta zirve yapacak.   26 Temmuz Çarşamba (yarın) günü Düzce’de termometrelerin 40 dereceyi göstermesi bekleniyor. Yüksek nem oranıyla birlikte gün içinde hissedilen sıcaklık 45 dereceye kadar çıkabilecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcak hava nedeniyle uyarıda bulundu. Başta kronik rahatsızlığı olanlar ile yaşlı ve çocuklar olmak üzere vatandaşlar günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında dışarı çıkmamaları ve açık alanda bulunmamaları konusunda uyarıldı.   Çarşamba günü sıcaklıkların zirve yapacağı Düzce'de Perşembe günü ise sıcaklıklar 9 derece birden düşmesi bekleniyor.   Ayrıca gök gürültülü sağanak yağışın Düzce’de etkili olması bekleniyor.  Sağanak yağışın Cuma günü de devam etmesi beklenirken sıcaklıklar29 derece olacak.
Düzce’de bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Çarşamba günü daha da artması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yüksek nem oranının da hissedilen sıcaklıkta etkili olacağını belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava raporuna göre bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları etkisini daha da arttırarak 26 Temmuz Çarşamba günü tüm yurtta zirve yapacak.

 

26 Temmuz Çarşamba (yarın) günü Düzce’de termometrelerin 40 dereceyi göstermesi bekleniyor. Yüksek nem oranıyla birlikte gün içinde hissedilen sıcaklık 45 dereceye kadar çıkabilecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcak hava nedeniyle uyarıda bulundu. Başta kronik rahatsızlığı olanlar ile yaşlı ve çocuklar olmak üzere vatandaşlar günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında dışarı çıkmamaları ve açık alanda bulunmamaları konusunda uyarıldı.

 

Çarşamba günü sıcaklıkların zirve yapacağı Düzce'de Perşembe günü ise sıcaklıklar 9 derece birden düşmesi bekleniyor.

 

Ayrıca gök gürültülü sağanak yağışın Düzce’de etkili olması bekleniyor.  Sağanak yağışın Cuma günü de devam etmesi beklenirken sıcaklıklar29 derece olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.