sol
Sağ

Seyir Halindeyken Alev Aldı

Asayiş 25.07.2023 - 23:24, Güncelleme: 08.08.2023 - 19:46 43785+ kez okundu.
 

Seyir Halindeyken Alev Aldı

D-655 Karayolu’nda seyir halindeki bir otomobil Kabalak rampası mevkiinde alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi.
Olay, 25 Temmuz 2023 Salı günü akşam saatlerinde D-655 Karayolu’nun Kabalak rampası geçişinde meydana geldi.   Yolda seyir halinde olan bir otomobilinin motor kısmından dumanlar yükseldiğini fark eden sürücü hemen aracını durdurarak 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Yangının büyümesiyle otomobil kısa sürede alevlere teslim oldu.   Haber verilmesi üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri müdahale ettikleri yangını kısa süreli çalışma ile kontrol altına aldı.   Yangın sonrası otomobil kullanılamaz hale gelirken yangının çıkış nedeninin belirlemek üzere çalışma başlatıldı.
D-655 Karayolu’nda seyir halindeki bir otomobil Kabalak rampası mevkiinde alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi.

Olay, 25 Temmuz 2023 Salı günü akşam saatlerinde D-655 Karayolu’nun Kabalak rampası geçişinde meydana geldi.

 

Yolda seyir halinde olan bir otomobilinin motor kısmından dumanlar yükseldiğini fark eden sürücü hemen aracını durdurarak 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Yangının büyümesiyle otomobil kısa sürede alevlere teslim oldu.

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri müdahale ettikleri yangını kısa süreli çalışma ile kontrol altına aldı.

 

Yangın sonrası otomobil kullanılamaz hale gelirken yangının çıkış nedeninin belirlemek üzere çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.