sol
Sağ

Özcan'dan İlk Sözler Zehir Zemberek

Siyaset 26.07.2023 - 16:33, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 16015+ kez okundu.
 

Özcan'dan İlk Sözler Zehir Zemberek

CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun , Tanju Özcan hakkında kesin çıkarma cezası vermesinin ardından sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu “Atatürkçü kimseyi partide bırakmamakta kararlı.” ifadeleri ile eleştirdi.
CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun , Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında kesin çıkarma cezası vermesinin ardından sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na eleştirilerde bulundu.  Özcan Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Başarısız Bay Kemal @kilicdarogluk , 12 seçim kaybetti ama anahtar liste ile kendi seçtirttiği YDK’ya beni partiden ihraç ettirtti. Karar, emin olun sadece CHP’nin Atatürkçü gömleği çıkartmasını isteyen Sorosçuları, 10 Aralıkçıları, Badem bıyıklıları ve HDP’li terör sevicileri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bay Kemal, Atatürkçü kimseyi partide bırakmamakta kararlı. Vatansever olmayan, koltuk sevdalısı herkese hayırlı olsun. Ben Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi çizgimden taviz vermeden yoluma devam edeceğim. Sorosçulara, Fetöcülere, 10 Aralıkçılara teslim olan CHP yönetimince atılmak beni küçültmez. Bu mevcut yönetimden de başka bir şey beklemiyordum. Bugün beni ihraç ettiler, yarın sırada Atatürkçü kalmaya kararlı olan diğerleri… Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, ve kurucu değerlerimiz…  
CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun , Tanju Özcan hakkında kesin çıkarma cezası vermesinin ardından sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu “Atatürkçü kimseyi partide bırakmamakta kararlı.” ifadeleri ile eleştirdi.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun , Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında kesin çıkarma cezası vermesinin ardından sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na eleştirilerde bulundu. 

Özcan Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Başarısız Bay Kemal @kilicdarogluk , 12 seçim kaybetti ama anahtar liste ile kendi seçtirttiği YDK’ya beni partiden ihraç ettirtti. Karar, emin olun sadece CHP’nin Atatürkçü gömleği çıkartmasını isteyen Sorosçuları, 10 Aralıkçıları, Badem bıyıklıları ve HDP’li terör sevicileri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bay Kemal, Atatürkçü kimseyi partide bırakmamakta kararlı. Vatansever olmayan, koltuk sevdalısı herkese hayırlı olsun. Ben Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi çizgimden taviz vermeden yoluma devam edeceğim. Sorosçulara, Fetöcülere, 10 Aralıkçılara teslim olan CHP yönetimince atılmak beni küçültmez. Bu mevcut yönetimden de başka bir şey beklemiyordum. Bugün beni ihraç ettiler, yarın sırada Atatürkçü kalmaya kararlı olan diğerleri… Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, ve kurucu değerlerimiz…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.