sol
Sağ

Gece Yarısı Tabelalar Yine Değişecek

Ekonomi 27.07.2023 - 15:12, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 18210+ kez okundu.
 

Gece Yarısı Tabelalar Yine Değişecek

Akaryakıt fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bu gece yarısından akaryakıt istasyonlarında tabelalar yine yukarı yönlü değişecek.
Son dönemde akaryakıta gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz cuma günü motorine 1 lira 55 kuruş, salı günü ise benzine 2 lira, Çarşamba günü gece yarısından itibaren de oto gaza 24 kuruş zam gelmesinin ardından 28 Temmuz 2023 Cuma gününün ilk saatlerinden itibaren motorinin fiyatında artış bekleniyor. Bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatında 1 lira 45 kuruş zam bekleniyor.
Akaryakıt fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bu gece yarısından akaryakıt istasyonlarında tabelalar yine yukarı yönlü değişecek.

Son dönemde akaryakıta gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz cuma günü motorine 1 lira 55 kuruş, salı günü ise benzine 2 lira, Çarşamba günü gece yarısından itibaren de oto gaza 24 kuruş zam gelmesinin ardından 28 Temmuz 2023 Cuma gününün ilk saatlerinden itibaren motorinin fiyatında artış bekleniyor.

Bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatında 1 lira 45 kuruş zam bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.