sol
Sağ

Ormana Düşen Yıldırım Yangına Sebep Oldu

Asayiş 27.07.2023 - 21:41, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 48686+ kez okundu.
 

Ormana Düşen Yıldırım Yangına Sebep Oldu

Bolu’nun Göynük ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu, ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına Bolu’da bulunan ekiplerin yanı sıra Düzce ve Bursa’dan ekipler de müdahale ediyor.
Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Aşağıkınık Köyü’nde ormanlık alana yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Yangın çıktığını görenlerin ihbarı üzerine ormanlık alana itfaiye ekipleri sevk edildi . Ulaşılması güç bölgelere de ulaşan alevlere müdahale etmekte zorlanan itfaiye ekipleri yangına müdahale için helikopter desteği istedi. Bolu, Göynük, Mudurnu, Seben’den gelen ekiplerin yanı sıra, Düzce Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazözler ve Bursa’dan gelen Orman Genel Müdürlüğü’ne ait yangın söndürme helikopteri ile yangına müdahale sürüyor.
Bolu’nun Göynük ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu, ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına Bolu’da bulunan ekiplerin yanı sıra Düzce ve Bursa’dan ekipler de müdahale ediyor.

Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Aşağıkınık Köyü’nde ormanlık alana yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.

Çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Yangın çıktığını görenlerin ihbarı üzerine ormanlık alana itfaiye ekipleri sevk edildi .

Ulaşılması güç bölgelere de ulaşan alevlere müdahale etmekte zorlanan itfaiye ekipleri yangına müdahale için helikopter desteği istedi.

Bolu, Göynük, Mudurnu, Seben’den gelen ekiplerin yanı sıra, Düzce Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazözler ve Bursa’dan gelen Orman Genel Müdürlüğü’ne ait yangın söndürme helikopteri ile yangına müdahale sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.