sol
Sağ

Salı Gününden İtibaren Geçerli Olacak

Ekonomi 19.08.2023 - 14:42, Güncelleme: 19.08.2023 - 14:42 17643+ kez okundu.
 

Salı Gününden İtibaren Geçerli Olacak

Son dönemde akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar gündemden düşmezken, motorine 1 lira dolaylarında zam bekleniyor.
Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. 21 Ağustos'u 22 Ağustos'a bağlayan gece motorine zam bekleniyor. 18 Ağustos Cuma günü 1 lira 52 kuruş indirim yapılan motorine, hafta başında yeni bir zam daha göründü. 22 Ağustos 2023 günü gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 lira dolayında bir artış bekleniyor.
Son dönemde akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar gündemden düşmezken, motorine 1 lira dolaylarında zam bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. 21 Ağustos'u 22 Ağustos'a bağlayan gece motorine zam bekleniyor.

18 Ağustos Cuma günü 1 lira 52 kuruş indirim yapılan motorine, hafta başında yeni bir zam daha göründü. 22 Ağustos 2023 günü gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 lira dolayında bir artış bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.