sol
Sağ

Valilik Bu Kez de Sıcaklar İçin Uyardı

Gündem 11.07.2023 - 14:41, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3363+ kez okundu.
 

Valilik Bu Kez de Sıcaklar İçin Uyardı

Geçtiğimiz hafta sonu şiddetli sağanak ile felaketleri yaşayan Düzce bu kez de sıcak hava dalgası ile karşı karşıya. Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada Düzceliler beklenen sıcaklara karşı uyarıldı.
Düzce’yi etkisi altına alan yağışlı hava bölgeyi terk etti.   Düzce Valiliği Düzceliler’e beklenen sıcak hava dalgasına karşı uyarılarda bulundu.   Düzce Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahminlerine göre sıcak hava dalgasının mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerine kadar yükseleceği ön görüldüğünü belirterek, yaptığı uyarıda; “Düzce'de 11 Temmuz 2023 Salı günü batı kesimlerden başlayarak mevsim normallerinin 2-6 derece üzerinde sıcak hava dalgasını etkisine gireceği tahmin ediliyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günü en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatler arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi.
Geçtiğimiz hafta sonu şiddetli sağanak ile felaketleri yaşayan Düzce bu kez de sıcak hava dalgası ile karşı karşıya. Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada Düzceliler beklenen sıcaklara karşı uyarıldı.

Düzce’yi etkisi altına alan yağışlı hava bölgeyi terk etti.

 

Düzce Valiliği Düzceliler’e beklenen sıcak hava dalgasına karşı uyarılarda bulundu.

 

Düzce Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahminlerine göre sıcak hava dalgasının mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerine kadar yükseleceği ön görüldüğünü belirterek, yaptığı uyarıda; “Düzce'de 11 Temmuz 2023 Salı günü batı kesimlerden başlayarak mevsim normallerinin 2-6 derece üzerinde sıcak hava dalgasını etkisine gireceği tahmin ediliyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günü en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatler arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.