BAŞKAN YILDIZ: EĞİTİMİN, KÜLTÜRÜN VE SANATIN KALBİ ÇİLİMLİ’MİZDE ATIYOR!
Düzce’nin Çilimli ilçesinde belediye desteğiyle bu yıl ikinci kez Çilimli Eğitim Festivali (ÇEFES) düzenlendi. Kentin eğitim, kültür ve sanatın merkezi haline gelmesi hedefi ve “Bir Eğitim Yolculuğu” temasıyla kapılarını açan festivalin ilk günü, ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun katılımıyla büyük bir coşkuya sahne oldu.

Çilimli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 2. Çilimli Eğitim Festivali (ÇEFES) yoğun katılımla gerçekleştirildi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, ilçe protokolü katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından festival alanındaki etkinlikler ve stantları inceleyen protokol mensupları, bu önemli ve güzel etkinliğin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, festivale yönelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ÇEFES'in kısa sürede ilçenin "parlayan yıldızı" haline geldiğine dikkat çekti.
“Eğitimin, kültürün ve sanatın kalbi Çilimli’mizde atıyor!” vurgusu yapan Başkan Yıldız, “Bu yıl ikincisine ev sahipliği yaptığımız ve artık ilçemizin parlayan yıldızı haline gelen Çilimli Eğitim Festivali (ÇEFES)’mizin ‘Bir Eğitim Yolculuğu’ temalı açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.

"Çilimli’nin Vizyonuna Değer Katıyoruz"
Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, festivalin ilçedeki gençlerin ve çocukların ufkunu açma noktasındaki önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: "İlçemizin vizyonuna değer katan, yavrularımızın ve gençlerimizin ufkunu açan bu muhteşem organizasyonda emeği geçen tüm paydaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Çilimli’mize hayırlı olsun!”
Açılış töreninde Çilimli’yi yalnız bırakmayan isimlere de teşekkürlerini ileten Başkan Yıldız, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay başta olmak üzere, katılım sağlayan tüm misafirlere şükranlarını sundu.
Başkan Yıldız, açıklamasını "Çilimli’mize hayırlı olsun!" sözleriyle noktaladı.

Özlü: Eğitim Hem Şehrimizin Hem De Ülkemizin En Önemli Meselesidir
Festivale katılarak destek veren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eğitimin önemine şöyle dikkat çekti: “Çilimli ilçemizde düzenlenen eğitim festivali "ÇEFES"te çok değerli hemşehrilerimiz ve eğitim camiasıyla bir araya geldik. Eğitim hem şehrimizin hem de ülkemizin en önemli meselesidir. Bu konuda atılan her adıma destek vermeye, eğitim yatırımlarını teşvik etmeye devam edeceğiz. Organizasyonda emeği geçen tüm kurumlarımızı tebrik ediyor, katılımcılara teşekkür ediyorum.”
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.
Gündem Haberleri
TümüDüzceliler Dikkat: Kar Geliyor
Düzce Valiliği, kent genelinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağını duyurdu....
Canan Üstüner yazdı: O İsimler Neden Yok?
Canan Üstüner yazdı: O İsimler Neden Yok?
Şırnak'tan Düzce'ye Acı Haber
Şırnak'ın Silopi ilçesinde görevli Düzce Yığılcalı Jandarma Astsubay Harun Alkan, meydana...
Başkan Özlü’den Asfalt İçin Gece Mesaisi
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Emniyet Kavşağı’nda gece saatlerinde yürütülen asfalt...
Protokolden Tuncer Ailesine Taziye
Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cengiz Tuncer’in babası Hüsnü Tuncer hayatını...
Emniyet Kavşağı’nda Asfalt Çalışması Başladı: Trafik Tek...
Düzce Belediyesi, Aziziye Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Emniyet Kavşağı’nda asfalt...
Kaynaşlı'da Yağmur Suyu Kanalları Temizlendi
Düzce İl Özel İdaresi ekipleri, Kaynaşlı ilçesi Tavak köyünde yağmur sularının tahliyesini...
Metek Üst Geçidi İçin Maliyet Hesaplanıyor
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün 100 Proje’sinden biri daha gerçekleşiyor. Şehir...
300 Metrelik Güzergahta Çalışmalar Sürüyor
Düzce Belediyesi tarafından yürütülen ve Millet Bahçesi ile Merkez Park’ı birbirine...
Düzce'de komandolardan Cumhuriyet Bayramı'na özel gösteri
Düzce'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen...
Cumhuriyetimiz 103. Yaşında
Düzce, 29 Ekim coşkusu sokaklara taştı. Anıtpark’taki çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar,...
Düzce'de Cumhuriyet Coşkusu
Düzce Valisi Mehmet Makas ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cumhuriyet’in 103. yıl...



