BORSA
BIST 100 14.390,95 %0,76
Altın 7.175,08 ₺/gr %0,21
Bitcoin $78.986 %0,17
Dolar 48,10 ₺ %0,06
Euro 56,15 ₺ %0,07
Sterlin 65,62 ₺ %0,07
Gümüş 105,39 ₺/gr %1,15
Ethereum $2.473,53 %1,51
İsviçre Frangı 59,93 ₺ %0,01
Kanada Doları 34,72 ₺ %0,03
Avustralya Doları 34,42 ₺ %0,11
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,81 ₺ %0,06
BAE Dirhemi 13,10 ₺ %0,06
Rus Rublesi 0,57 ₺ %1,54
Çin Yuanı 7,16 ₺ %0,08
DÜZCE 30°C 7.175,08 ₺/gr 48,10 ₺ 56,15 ₺
SON DAKİKA
Anasayfa Gündem “Kaynaşlı Modern Pazaryeri Projesi” Teslim Edildi

“Kaynaşlı Modern Pazaryeri Projesi” Teslim Edildi

Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan Kaynaşlı Modern Pazaryeri Projesi, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal’a teslim edildi. Altundal, modern pazar alanı, çarşı dükkânları ve sosyal donatılarıyla ilçeye yeni bir yaşam merkezi kazandıracak proje için Başkan Özlü ve emeği geçenlere teşekkür etti.

· 2 dk okuma · MERKEZ / DÜZCE · HaberDüzce E. · 376 okunma
0Yorumlar

Yerel yönetimler arasındaki iş birliğini güçlendiren Düzce Belediyesi, bilgi birikimi ve kurumsal tecrübesini ilçe belediyeleriyle paylaşarak teknik ve proje desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kaynaşlı Modern Pazaryeri Projesi, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal’a teslim edildi. İlçeye modern bir ticaret ve yaşam alanı kazandıracak proje, düzenlenen toplantıda tüm detaylarıyla tanıtıldı.

HEM PAZARYERİ, HEM ÇARŞI

Karaçalı Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan ve toplam 4.440 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Kaynaşlı Modern Pazaryeri Projesi, bodrum ve zemin kattan oluşuyor. Toplam 3.145 metrekare alana sahip pazar alanında, esnafın rahatça konuşlanabileceği yaklaşık 184 adet tezgah yer alacak. 1.295 metrekarelik alanda ise küçük bir çarşı oluşturulacak. Proje bünyesinde; 27 adet modern dükkan, Zabıta Noktası, idari birimler ve depo alanları yer alıyor.

Vatandaşların ve esnafların tüm ihtiyaçları düşünülerek planlanan projede, bay ve bayan mescitleri, bay, bayan ve engelli lavaboları ile bebek bakım odası ile her yaştan ve her kesimden vatandaşa hizmet verilecek. Çelik konstrüksiyon olarak tasarlanan yapı, depreme karşı yüksek güvenlik ve dayanıklılık sunacak.

ALTUNDAL’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

Projenin teslimi sırasında değerlendirmelerde bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Biz şehrimizi bütüncül bakış açısı ile kalkındırmaya kararlıyız” diyerek, modern pazaryerinin ilçe halkına ve esnafına hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal ise yaptığı açıklamada, “Sayın Başkanımız Dr. Faruk Özlü’den Kaynaşlı’mıza bir pazaryeri kazandıralım diye talepte bulunmuştuk. O da ‘ben projelerinizi yapıp teslim edeyim’ demişti. Bugün projelerimizi teslim aldık. Sayın başkanımıza, müdürlerimize, emeği geçen arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kaynaşlı’mıza yeni pazaryeri yapma konusunda ilk adımı atmış olduk” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Gündem Haberleri

Tümü

MHP’den Göreve Yeniden Atanan Rektör Sözbir’e Tebrik

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP MDK Başkan Vekili Ahmet Korhan Mastı ve MYK Üyesi...

4 saat önce

Yığılca’da Minik Misafirlere Büyük Destek

Yığılca Kaymakamı Mustafa Talha Aydın, mevsimlik tarım işçilerinin çocukları için Gazi...

4 saat önce

Yeni Komutan Kılınç Göreve Başladı

Düzce Valisi Mehmet Makas, İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Kıdemli Albay Mustafa...

5 saat önce

Tso'dan Rektör Sözbir'e Tebrik Ziyareti!

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeniden atanan...

6 saat önce

Efteni Gölü’nde Yeni Dönem: Çevre Düzenleme Çalışmaları...

Düzce’nin önemli doğal alanlarından Efteni Gölü’nde, ziyaretçilerin bölgeden daha düzenli...

8 saat önce

Rızık Peşindeki Ailelerin Çocuklarına Unutulmaz Jest!

Düzce Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen "Mevsimlik Tarımda...

21 saat önce

"Onlar Gibi Seçim Siyasetçisi Değiliz, Her Zaman Sahadayız"

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Darıcı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiği...

22 saat önce

Canan Üstüner Yazdı: Koltuk Sevdası mı, Gerçek Hizmet mi?

Canan Üstüner Yazdı: Koltuk Sevdası mı, Gerçek Hizmet mi?

1 gün önce

Bu Sitede Altyapı Sorunu Olmayacak!

Beltaş Sanayi Sitesi’nin 2. ve 3. Etaplarını yerinde inceleyen Düzce Belediye Başkanı Dr....

1 gün önce

Cami, Meydan ve Çarşı Bir Arada

Düzce Belediyesi tarafından yapımı süren Cedidiye Kent Meydanı Projesi’nin 2. etabında inşa...

2 gün önce

Oxijen Medya’dan Cemiyete Ziyaret

Oxijen Medya yöneticileri, Düzce Çalışan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederken, cemiyet...

2 gün önce

Tonlarca Su Yola Aktı, Ulaşım Durdu

Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Arabacı Köyü yolundan geçen ana su isale hattındaki vana...

2 gün önce