sol
Sağ

Akçakoca'da Pazar Günü Denize Girmek Yasaklandı

Gündem 12.08.2023 - 19:06, Güncelleme: 12.08.2023 - 19:06 5436+ kez okundu.
 

Akçakoca'da Pazar Günü Denize Girmek Yasaklandı

Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle Akçakoca'da 13 Ağustos 2023 Pazar günü denize girmek yasaklandı.
Geçtiğimiz hafta Düzce'deki olumsuz hava koşulları nedeniyle Akçakoca'da denize girmek bazı günlerde yasaklanmıştı. Bu yasaklara bir yenisi daha eklendi.  Akçakoca Kaymakamlığı 13 Ağustos 2023 Pazar günü kentte tüm sahil ve plajlarda denize girmenin yasak olduğunu duyurdu. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, "Olumsuz hava/deniz koşulları nedeniyle yarın (13.08.2023) ilçemizdeki tüm sahil ve plajlarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır.Vatandaşlarımızın denize girmemelerini önemle rica ederiz." ifadelerine yer verildi.    
Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle Akçakoca'da 13 Ağustos 2023 Pazar günü denize girmek yasaklandı.

Geçtiğimiz hafta Düzce'deki olumsuz hava koşulları nedeniyle Akçakoca'da denize girmek bazı günlerde yasaklanmıştı. Bu yasaklara bir yenisi daha eklendi. 

Akçakoca Kaymakamlığı 13 Ağustos 2023 Pazar günü kentte tüm sahil ve plajlarda denize girmenin yasak olduğunu duyurdu.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, "Olumsuz hava/ deniz koşulları nedeniyle yarın (13.08.2023) ilçemizdeki tüm sahil ve plajlarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır.Vatandaşlarımızın denize girmemelerini önemle rica ederiz." ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.