sol
Sağ

Akçakoca'da Şüpheli Ölüm

Asayiş 13.03.2023 - 18:26, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3161+ kez okundu.
 

Akçakoca'da Şüpheli Ölüm

Akçakoca Belediye Personeli olduğu öğrenilen S.T., bir aracın içinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri olayın intihar olduğu şüphesi ile inceleme başlattı.
Olay bugün saat 18:00 sıralarında Akçakoca Cumhuriyet Mahallesi Devlet Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Akçakoca Belediye Personeli olduğu öğrenilen S.T., bir aracın içinde ölü bulundu. S.T.'nin araç içerisinde hareketsiz halde olduğunu gören çevredekiler, durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, sağlık ekipleri S.T.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.  Olay Yeri İnceleme ekipleri, S.T.'nin cesedinin bulunduğu bölgede, delil araştırması yaparken, bölge güvenlik çemberine alındı.  S.T.'nin cenazesi savcının ön incelemesinin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi üzere Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.  Polis ekipleri, olayın intihar olma olasılığı üzerinde duruyor. Olay ile ilgili Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlattı. 
Akçakoca Belediye Personeli olduğu öğrenilen S.T., bir aracın içinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri olayın intihar olduğu şüphesi ile inceleme başlattı.

Olay bugün saat 18:00 sıralarında Akçakoca Cumhuriyet Mahallesi Devlet Hastanesi yakınlarında meydana geldi.

Akçakoca Belediye Personeli olduğu öğrenilen S.T., bir aracın içinde ölü bulundu. S.T.'nin araç içerisinde hareketsiz halde olduğunu gören çevredekiler, durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, sağlık ekipleri S.T.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. 

Olay Yeri İnceleme ekipleri, S.T.'nin cesedinin bulunduğu bölgede, delil araştırması yaparken, bölge güvenlik çemberine alındı. 

S.T.'nin cenazesi savcının ön incelemesinin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi üzere Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. 


Polis ekipleri, olayın intihar olma olasılığı üzerinde duruyor. Olay ile ilgili Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.