sol
Sağ

Bağlantı Yolu'nda Kaza

Asayiş 02.10.2023 - 17:45, Güncelleme: 02.10.2023 - 17:52 125023+ kez okundu.
 

Bağlantı Yolu'nda Kaza

Düzce-Bahçeşehir Bağlantı Yolu’nda, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR kupası, trafik ışıklarında bekleyen iki otomobile çarptı. Şans eseri kazada kimse yaralanmadı.
Düzce’de yağışlı hava kazaları da beraberinde getirdi. İl genelinde çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana gelirken, bu kazalardan biri de Düzce-Bahçeşehir Bağlantı yolu üzerinde oldu. Bağlantı yolunun Metek TOKİ mevkiinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR kupası, kırmızı ışıkta bekleyen iki otomobile çarparak durabildi. Etkili yağış sonrası yolun kayganlaşması sonucu meydana geldiği ileri sürülen kaza ucuz atlatıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza nedeniyle aksayan trafik, polise ekipleri tarafından bir süre kontrollü olarak verildikten sonra normal seyrine döndürüldü.
Düzce-Bahçeşehir Bağlantı Yolu’nda, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR kupası, trafik ışıklarında bekleyen iki otomobile çarptı. Şans eseri kazada kimse yaralanmadı.

Düzce’de yağışlı hava kazaları da beraberinde getirdi.

İl genelinde çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana gelirken, bu kazalardan biri de Düzce- Bahçeşehir Bağlantı yolu üzerinde oldu.

Bağlantı yolunun Metek TOKİ mevkiinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR kupası, kırmızı ışıkta bekleyen iki otomobile çarparak durabildi.

Etkili yağış sonrası yolun kayganlaşması sonucu meydana geldiği ileri sürülen kaza ucuz atlatıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza nedeniyle aksayan trafik, polise ekipleri tarafından bir süre kontrollü olarak verildikten sonra normal seyrine döndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.