sol
Sağ

Bıçakla Tartıştığı Kişiyi Yaraladı

Asayiş 07.09.2023 - 11:49, Güncelleme: 07.09.2023 - 11:49 179491+ kez okundu.
 

Bıçakla Tartıştığı Kişiyi Yaraladı

Düzce’de iki kişi arasında başlayan sözlü tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi aldığı bıçak darbesi ile yaralanırken, saldırgan jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
6 Eylül 2023 günü gece saatlerinde Muncurlu Köyü’nde iki genç arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı gören çevredekiler tarafları ayırmak istese de ikili arasındaki kavga büyüdü. Taraflardan biri üzerinde taşıdığı bıçağı tartıştığı kişinin vücuduna sapladı. Kavgada bıçaklanan şahıs yaralandı. Çevredekilerin durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından, 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı tedavi altına alındı. Bıçaklı saldırgan da olayın ardından Jandarma ekipleri gözaltına alınarak, işlemleri için Düzce Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Jandarma ekiplerinin olay ile ilgili başlattığı soruşturma ise devam ediyor. 
Düzce’de iki kişi arasında başlayan sözlü tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi aldığı bıçak darbesi ile yaralanırken, saldırgan jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

6 Eylül 2023 günü gece saatlerinde Muncurlu Köyü’nde iki genç arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı gören çevredekiler tarafları ayırmak istese de ikili arasındaki kavga büyüdü. Taraflardan biri üzerinde taşıdığı bıçağı tartıştığı kişinin vücuduna sapladı.

Kavgada bıçaklanan şahıs yaralandı. Çevredekilerin durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından, 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Bıçaklı saldırgan da olayın ardından Jandarma ekipleri gözaltına alınarak, işlemleri için Düzce Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Jandarma ekiplerinin olay ile ilgili başlattığı soruşturma ise devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.