sol
Sağ

Dünya Düzce Günleri İçin Sahne Hazır

Gündem 01.08.2023 - 12:33, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 4215+ kez okundu.
 

Dünya Düzce Günleri İçin Sahne Hazır

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve her yıl Ağustos ayının 1’i ile 8’i arasında düzenlenen Dünya Düzce Günleri birbirinden ünlü isimleri Düzceliler’le buluşturacak.
Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Düzce Günleri’i 1 Ağustos 2023 Salı günü başlıyor. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından başlatılan ve geleneksel hale getirilerek her yıl 8. ayın 1'ine denk gelen tarihte kutlanacak olan "Dünya Düzce Günleri' bu yıl da ünlü isimleri Düzceliler’le bir araya getiriyor.   AÇILIŞ KONSERİ SEMİCENK’TEN Dolu dolu geçecek etkinlikler ile kentin bilinilirliğinin yanı sıra sosyal bütünleşmenin güçlendirilmesi hedefi ile Kültür İşleri Müdürlüğü uhdesinde gerçekleştirilecek etkinliklerin 1 Ağustos Salı günü pop müziğin sevilen ismi Semicenk sahne alacak.   RAP-POP-KARADENİZ ESİNTİLERİ 2 Ağustos Çarşamba günü rap şarkıcısı Motive’nin Düzceliler’le buluşacağı etkinliklerin üçüncü gün sanatçısı ise Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Niran Ünsal olacak. 4 Ağustos Cuma günü Karadeniz rüzgarının eseceği etkinliklerde Bilal Hancı ve Volkan Arslan, Düzceliler’le biraya gelecek.   HAFTASONU KONSERLERİ Dünya Düzce Günlerinin 5 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan beşinci gününde rap müziğinin sevilen isimleri Burak King ve Tefo-Seko gençlerle buluşurken, 6 Ağustos Pazar günü ise ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici Düzceliler’e resital sunacak.   ETKİNLİKLERİN KAPANIŞI DEMET AKALIN’DAN Etkinliklerin yedinci gününde pop müziğin öne çıkan isimlerinden biri olan Bilal Sonses ile coşacak olan Düzceliler, etkinliklerin finalinin yapılacağı 8 Ağustos Salı günü ise pop müziğinin güçlü sesi Demet Akalın konseri ile unutulmaz bir akşam yaşayacak.   SPORTİF ETKİNLİKLER UNUTULMADI Anıtpark meydanında sekiz gün boyunca sürecek konserlerin öncesinde ise Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanacak alanlarda eğlenceli yarışma ve sportif aktiviteler gerçekleştirilecek.
Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve her yıl Ağustos ayının 1’i ile 8’i arasında düzenlenen Dünya Düzce Günleri birbirinden ünlü isimleri Düzceliler’le buluşturacak.

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Düzce Günleri’i 1 Ağustos 2023 Salı günü başlıyor. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından başlatılan ve geleneksel hale getirilerek her yıl 8. ayın 1'ine denk gelen tarihte kutlanacak olan "Dünya Düzce Günleri' bu yıl da ünlü isimleri Düzceliler’le bir araya getiriyor.

 

AÇILIŞ KONSERİ SEMİCENK’TEN

Dolu dolu geçecek etkinlikler ile kentin bilinilirliğinin yanı sıra sosyal bütünleşmenin güçlendirilmesi hedefi ile Kültür İşleri Müdürlüğü uhdesinde gerçekleştirilecek etkinliklerin 1 Ağustos Salı günü pop müziğin sevilen ismi Semicenk sahne alacak.

 

RAP-POP-KARADENİZ ESİNTİLERİ

2 Ağustos Çarşamba günü rap şarkıcısı Motive’nin Düzceliler’le buluşacağı etkinliklerin üçüncü gün sanatçısı ise Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Niran Ünsal olacak. 4 Ağustos Cuma günü Karadeniz rüzgarının eseceği etkinliklerde Bilal Hancı ve Volkan Arslan, Düzceliler’le biraya gelecek.

 

HAFTASONU KONSERLERİ

Dünya Düzce Günlerinin 5 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan beşinci gününde rap müziğinin sevilen isimleri Burak King ve Tefo-Seko gençlerle buluşurken, 6 Ağustos Pazar günü ise ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici Düzceliler’e resital sunacak.

 

ETKİNLİKLERİN KAPANIŞI DEMET AKALIN’DAN

Etkinliklerin yedinci gününde pop müziğin öne çıkan isimlerinden biri olan Bilal Sonses ile coşacak olan Düzceliler, etkinliklerin finalinin yapılacağı 8 Ağustos Salı günü ise pop müziğinin güçlü sesi Demet Akalın konseri ile unutulmaz bir akşam yaşayacak.

 

SPORTİF ETKİNLİKLER UNUTULMADI

Anıtpark meydanında sekiz gün boyunca sürecek konserlerin öncesinde ise Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanacak alanlarda eğlenceli yarışma ve sportif aktiviteler gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.