sol
Sağ

Düzce TSO İlklere Doymuyor

Gündem 03.08.2023 - 09:35, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 4862+ kez okundu.
 

Düzce TSO İlklere Doymuyor

Düzce’de, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Uyum ve Arabuluculuk Merkezi açılması için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) arasında protokol imza töreni düzenlendi.
Düzce TSO, iş dünyasının adli uyuşmazlıkların anında çözülmesi için önemli bir adım attı. Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık’ın girişimleri ile TOBB bünyesinde faaliyet gösteren Uyum ve Arabuluculuk Merkezi Düzce Ofisi kuruldu.   Düzce TSO Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonu'nda, TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel, Arabulucu Tahkim Hakemi Ertan Özen ile Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık arasında protokol imzalandı.   İmza töreninde konuşan Düzce TSO Başkanı, Bıyık, “Bilindiği özere 2012 yılında yürürlüğe giren ilk Arabuluculuk Yasası ile birlikte konusunda uzman kadroları ile TOBB Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi iş dünyamızın birçok dosyasını başarı ile çözümlemiş ve 2020 yılı itibari ile kendisini ispatlamıştır. Bugün burada imzasını atacağımız TOBB Uyum ve Çözüm Merkezi Düzce Ofisini devreye alıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Düzce Barosu ile birlikte gerekli yazışmalar yapılarak, ekibimizin tamamlanması noktasında tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Odamız bünyesinde, fiziki alanlarımızı hazırladık ve dolayısıyla konuyu imza aşamasına getirmiş olduk. Önümüzdeki günlerde teknik açıklamalar yaparak başvuruları inşallah almaya başlayacağız. TOBB Arabuluculuk ve Çözüm Merkezi Düzce Ofisinin oluşumunda bizlerden desteklerini esirgemeyen TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisacıklıoğlu ile TOBB Uyum Yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Düzce’de 126’ncı Uyum ve Arabuluculuk Merkezini açtıklarının altını çizen , TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel de “Öncelikle burada TOBB Arabuluculuk ve Uzlaşma Merkezi’nin bir uzantısını açmaktan ve burada böyle bir protokol imzalamaktan dolayı çok mutluyum. Aslında biz 2021 yılında biz resmi açılışımızı yaptık ve o günden bu güne de arabuluculuk tahkim alanında nitelikli bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Bugüne kadar da Türkiye’de 125 odamız ve borsamızla TOBB Uyum Merkezlerini açtık ve açmaya da devam ediyoruz. Asıl amacımız arabuluculuğun ve tahkimin en iyi şekilde yapılabilmesi. Bunu sağlamakta gerçekten çok ciddi bir sistem gerektiriyor. Bu sistemi de hep birlikte el birliği ile büyütüyoruz” şeklinde konuştu.    TOBB Uyum ve Arabuluculuk Merkezi’nin Türkiye’de bilime ve ekonomiye büyük katkı sağladığına dikkat çeken Arabulucu Tahkim Hakemi Ertan Özen ise “Bugün Türkiye genelinde 126’ıncı uyum merkezinin açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz.  TOBB Uyum Merkezine yeni bir aile katılıyor, biz bundan dolayı çok heyecanlıyız. TOBB Uyum iş dünyamızın ve toplumuzun ulusal ve uluslararası alanda yaşamış olduğu bütün uyuşmazlıkları tarafsız, bağımsız ve adil bir şekilde çözüme kavuşturulması için çalışmalar yapmaktadır. Bunda da bilime ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlamaktadır” açıklamalarında bulundu.
Düzce’de, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Uyum ve Arabuluculuk Merkezi açılması için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) arasında protokol imza töreni düzenlendi.

Düzce TSO, iş dünyasının adli uyuşmazlıkların anında çözülmesi için önemli bir adım attı. Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık’ın girişimleri ile TOBB bünyesinde faaliyet gösteren Uyum ve Arabuluculuk Merkezi Düzce Ofisi kuruldu.

 

Düzce TSO Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonu'nda, TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel, Arabulucu Tahkim Hakemi Ertan Özen ile Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık arasında protokol imzalandı.

 

İmza töreninde konuşan Düzce TSO Başkanı, Bıyık, “Bilindiği özere 2012 yılında yürürlüğe giren ilk Arabuluculuk Yasası ile birlikte konusunda uzman kadroları ile TOBB Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi iş dünyamızın birçok dosyasını başarı ile çözümlemiş ve 2020 yılı itibari ile kendisini ispatlamıştır. Bugün burada imzasını atacağımız TOBB Uyum ve Çözüm Merkezi Düzce Ofisini devreye alıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Düzce Barosu ile birlikte gerekli yazışmalar yapılarak, ekibimizin tamamlanması noktasında tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Odamız bünyesinde, fiziki alanlarımızı hazırladık ve dolayısıyla konuyu imza aşamasına getirmiş olduk. Önümüzdeki günlerde teknik açıklamalar yaparak başvuruları inşallah almaya başlayacağız. TOBB Arabuluculuk ve Çözüm Merkezi Düzce Ofisinin oluşumunda bizlerden desteklerini esirgemeyen TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisacıklıoğlu ile TOBB Uyum Yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Düzce’de 126’ncı Uyum ve Arabuluculuk Merkezini açtıklarının altını çizen , TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel de “Öncelikle burada TOBB Arabuluculuk ve Uzlaşma Merkezi’nin bir uzantısını açmaktan ve burada böyle bir protokol imzalamaktan dolayı çok mutluyum. Aslında biz 2021 yılında biz resmi açılışımızı yaptık ve o günden bu güne de arabuluculuk tahkim alanında nitelikli bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Bugüne kadar da Türkiye’de 125 odamız ve borsamızla TOBB Uyum Merkezlerini açtık ve açmaya da devam ediyoruz. Asıl amacımız arabuluculuğun ve tahkimin en iyi şekilde yapılabilmesi. Bunu sağlamakta gerçekten çok ciddi bir sistem gerektiriyor. Bu sistemi de hep birlikte el birliği ile büyütüyoruz” şeklinde konuştu. 

 

TOBB Uyum ve Arabuluculuk Merkezi’nin Türkiye’de bilime ve ekonomiye büyük katkı sağladığına dikkat çeken Arabulucu Tahkim Hakemi Ertan Özen ise “Bugün Türkiye genelinde 126’ıncı uyum merkezinin açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz.  TOBB Uyum Merkezine yeni bir aile katılıyor, biz bundan dolayı çok heyecanlıyız. TOBB Uyum iş dünyamızın ve toplumuzun ulusal ve uluslararası alanda yaşamış olduğu bütün uyuşmazlıkları tarafsız, bağımsız ve adil bir şekilde çözüme kavuşturulması için çalışmalar yapmaktadır. Bunda da bilime ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlamaktadır” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.