sol
Sağ

Kızı ile Birlikte Hayatını Kaybetti

Gündem 10.02.2023 - 16:28, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3705+ kez okundu.
 

Kızı ile Birlikte Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altıda kalan Düzce İl Eski Emniyet Müdürü Ali Gezer ve kızı Vildan Gezer’in 5 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı.
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki ilk depremde, Düzce İl Emniyet Eski Müdürü Ali Gezer ve kızı Vildan Gezer, Yunus Emre Mahallesi İsmet Karaokur Bulvarı’nda bulunan Kültür Kent Sitesindeki evlerinin yıkılması ile enkaz altında kalmıştı.   Arama ve Kurtarma ekiplerinin yaptığı uzun çalışmalar sonucunda Ali Gezer ve Vildan Gezer’in cansız bedenlerine depremden 5 gün sonra bugün ulaşıldı. escort bayan izmir   Enkazın başında Ali Gezer ve Vildan Gezer’den gelecek iyi haberi umutla bekleyen aile bireyleri, kendilerine verilen acı haber sonrası yıkıldı.     erotik film izle Ali Gezer ve kızı Vildan Gezer’in memleketleri olan Kahramanmaraş’ta toprağa verileceği öğrenildi.      
Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altıda kalan Düzce İl Eski Emniyet Müdürü Ali Gezer ve kızı Vildan Gezer’in 5 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki ilk depremde, Düzce İl Emniyet Eski Müdürü Ali Gezer ve kızı Vildan Gezer, Yunus Emre Mahallesi İsmet Karaokur Bulvarı’nda bulunan Kültür Kent Sitesindeki evlerinin yıkılması ile enkaz altında kalmıştı.

 

Arama ve Kurtarma ekiplerinin yaptığı uzun çalışmalar sonucunda Ali Gezer ve Vildan Gezer’in cansız bedenlerine depremden 5 gün sonra bugün ulaşıldı.

 

Enkazın başında Ali Gezer ve Vildan Gezer’den gelecek iyi haberi umutla bekleyen aile bireyleri, kendilerine verilen acı haber sonrası yıkıldı.  

 

Ali Gezer ve kızı Vildan Gezer’in memleketleri olan Kahramanmaraş’ta toprağa verileceği öğrenildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.