sol
Sağ
Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 229 kez görütülendi.
 

Kaldırıma Park Edilmiş Araca Çarptı, Geri Gitti...

Kaza, 20 Temmuz 2023 günü gece saatlerinde Düzce merkeze bağlı Kültür Mahallesi Kanuni Sokak'ta meydana geldi.   İddiaya göre, alkollü olan araç sürücüsü Kanuni Sokak'ta ilerlerken, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek A.Y.'ye ait kaldırıma park edilmiş araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile bir süre duraksayan araç sürücüsü daha sonra geri manevra yaparak aracını düzeltti.   Aracını düzelten sürücüsü hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederek olay yerinden uzaklaştı.    Kaza nedeniyle A.Y.'ye ait kaldırımda park halinde olan araçta maddi hasar meydana geldi. Meydana gelen kazanın görüntüleri bölgede bulunan bir apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.
Ekleme Tarihi: 08.08.2023 - 19:35

Kaldırıma Park Edilmiş Araca Çarptı, Geri Gitti...

Dün gece saatlerinde Kültür Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir aracın kaldırıma park edilmiş bir araca çarptığı ardından geri manevra yaparak yoluna devam ettiği, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Kaza, 20 Temmuz 2023 günü gece saatlerinde Düzce merkeze bağlı Kültür Mahallesi Kanuni Sokak'ta meydana geldi.

 

İddiaya göre, alkollü olan araç sürücüsü Kanuni Sokak'ta ilerlerken, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek A.Y.'ye ait kaldırıma park edilmiş araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile bir süre duraksayan araç sürücüsü daha sonra geri manevra yaparak aracını düzeltti.

 

Aracını düzelten sürücüsü hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederek olay yerinden uzaklaştı. 

 

Kaza nedeniyle A.Y.'ye ait kaldırımda park halinde olan araçta maddi hasar meydana geldi. Meydana gelen kazanın görüntüleri bölgede bulunan bir apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.