sol
Sağ
Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 227 kez görütülendi.
 

Kamyon Alev Topuna Döndü

Alınan bilgilere göre, 29 Temmuz 2023 Cumartesi günü akşam saatlerinde İstanbul - Ankara istikametine seyir halinde olan kamyon, Bolu Dağı Tüneli çıkışında bilinemeyen sebeple alev aldı. İhbar üzerine olay yerine Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle trafik akışı kontrolü bir şekilde sağlanırken, yaralanan kamyon sürücüsü ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, hastaneye kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.
Ekleme Tarihi: 08.08.2023 - 19:45

Kamyon Alev Topuna Döndü

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli çıkışında, seyir halindeki kamyonda yangın çıktı. Alevlerin sardığı kamyonun sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Alınan bilgilere göre, 29 Temmuz 2023 Cumartesi günü akşam saatlerinde İstanbul - Ankara istikametine seyir halinde olan kamyon, Bolu Dağı Tüneli çıkışında bilinemeyen sebeple alev aldı.

İhbar üzerine olay yerine Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangın nedeniyle trafik akışı kontrolü bir şekilde sağlanırken, yaralanan kamyon sürücüsü ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, hastaneye kaldırıldı.

Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.