sol
Sağ

Sağlam: Yerel Basının Önemini Biliyoruz

Gündem 24.07.2023 - 13:52, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3877+ kez okundu.
 

Sağlam: Yerel Basının Önemini Biliyoruz

Düzce 1. ve 2. Organize Sanayi bölgelerinde yatırımı bulunan büyük sanayi kuruluşu Teknorot Otomotiv A.Ş., 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne kutlama ziyaretinde bulundu.
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda, Düzce’de görevli basın çalışanlarıunutulmadı. Teknorot Otomotiv A.Ş. adına, Teknorot Kurumsal İletişim Yöneticisi Elif Sağlam, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Sağlam’ı Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Sadullah Ünsal ve Başkan Yardımcıları Canan Üstüner ve Asu Beşer Karpuz ile birlikte, yönetim kurulu üyeleri, Nevzat Cingirt, Aslı Öneç Atik, Cihat Tutkun, Tezcan Solmaz karşıladı. Düzce’de basına emek veren gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı Teknorot Otomotiv A.Ş. adına kutlayan Sağlam, yerel basının önemine değinerek, “Düzce’de yerel basının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Düzce basınının Gazeteciler Cemiyeti’nde bir arada olması da çok büyük bir avantaj. Kurumsal olarak ilerleyen günlerde ortak çalışmalarımız mutlaka olacaktır. Düzce’nin gelişmesi ve kalkınmasına el birliği ile katkı sağlamayı misyon ediniyoruz.” ifadelerine yer verdi. Sağlam’ın konuşmasının ardından konuşan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Sadullah Ünsal Teknorot Otomotiv’in bu özel günde kendilerini unutmayarak ziyarette bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sizin söylediğiniz gibi yerel basın Düzce’de ne kadar önemliyse, Teknorot Otomotiv A.Ş.de Düzce için o kadar önemli. Düzce’nin yerel firmalarından biri olan Teknorot Otomotiv A.Ş.’nin bölgedeki yatırımları ve sağladığı istihdam katkısı bizler için büyük bir kazanım. Dileriz ki, sizin de söylediğiniz gibi, ilerleyen günlerde birçok ortak projelere imza atarız.” sözlerine yer verdi.   Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından, fotoğraf çekimi ile son buldu.
Düzce 1. ve 2. Organize Sanayi bölgelerinde yatırımı bulunan büyük sanayi kuruluşu Teknorot Otomotiv A.Ş., 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne kutlama ziyaretinde bulundu.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda, Düzce’de görevli basın çalışanlarıunutulmadı. Teknorot Otomotiv A.Ş. adına, Teknorot Kurumsal İletişim Yöneticisi Elif Sağlam, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

Sağlam’ı Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Sadullah Ünsal ve Başkan Yardımcıları Canan Üstüner ve Asu Beşer Karpuz ile birlikte, yönetim kurulu üyeleri, Nevzat Cingirt, Aslı Öneç Atik, Cihat Tutkun, Tezcan Solmaz karşıladı.

Düzce’de basına emek veren gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı Teknorot Otomotiv A.Ş. adına kutlayan Sağlam, yerel basının önemine değinerek, “Düzce’de yerel basının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Düzce basınının Gazeteciler Cemiyeti’nde bir arada olması da çok büyük bir avantaj. Kurumsal olarak ilerleyen günlerde ortak çalışmalarımız mutlaka olacaktır. Düzce’nin gelişmesi ve kalkınmasına el birliği ile katkı sağlamayı misyon ediniyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Sağlam’ın konuşmasının ardından konuşan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Sadullah Ünsal Teknorot Otomotiv’in bu özel günde kendilerini unutmayarak ziyarette bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sizin söylediğiniz gibi yerel basın Düzce’de ne kadar önemliyse, Teknorot Otomotiv A.Ş.de Düzce için o kadar önemli. Düzce’nin yerel firmalarından biri olan Teknorot Otomotiv A.Ş.’nin bölgedeki yatırımları ve sağladığı istihdam katkısı bizler için büyük bir kazanım. Dileriz ki, sizin de söylediğiniz gibi, ilerleyen günlerde birçok ortak projelere imza atarız.” sözlerine yer verdi.

 

Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından, fotoğraf çekimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.