sol
Sağ

Düzce’de Motosikletle Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Asayiş (İGFA) - İGF Haber Ajansı | 27.12.2023 - 09:34, Güncelleme: 27.12.2023 - 10:04 98866+ kez okundu.
 

Düzce’de Motosikletle Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Düzce'de Şakuç Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada seyir halindeki motosiklet, Aydınpınar Caddesi’ne gitmekte olan otomobil ile çarpıştı. Kazada bir kişi yaralandı.
Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Alınan bilgiye göre kaza Şakuç Köprüsü üzerinde meydana geldi. Kazada Rıhtım Caddesi’nden Valilik istikametine seyir halinde olan Y.I idaresindeki 81 ABG 762 motosiklet sürücüsü ile Aydınpınar Caddesi’ne gitmekte olan S.A. yönetimindeki 81 ADB 403 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan motosiklette bulunan Y.I. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralanan sürücü yapılan ilk müdahale sonrasında Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü S.A. ifadesi alınmak üzere Çatana Polis Merkezi’ne götürüldü. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Düzce'de Şakuç Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada seyir halindeki motosiklet, Aydınpınar Caddesi’ne gitmekte olan otomobil ile çarpıştı. Kazada bir kişi yaralandı.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Alınan bilgiye göre kaza Şakuç Köprüsü üzerinde meydana geldi.

Kazada Rıhtım Caddesi’nden Valilik istikametine seyir halinde olan Y.I idaresindeki 81 ABG 762 motosiklet sürücüsü ile Aydınpınar Caddesi’ne gitmekte olan S.A. yönetimindeki 81 ADB 403 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan motosiklette bulunan Y.I. yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaralanan sürücü yapılan ilk müdahale sonrasında Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü S.A. ifadesi alınmak üzere Çatana Polis Merkezi’ne götürüldü.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.