sol
Sağ

Akçakoca'da Denize Girmek Yasaklandı

Gündem 27.07.2023 - 14:44, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 2953+ kez okundu.
 

Akçakoca'da Denize Girmek Yasaklandı

Akçakoca Kaymakamlığı, olumsuz hava şartları nedeniyle bugün ilçedeki tüm plaj ve sahillerde denize girmenin yasak olduğunu duyurdu.
Meteoroloji’nin son tahminlerine göre bugün öğle saatlerinde Düzce’de yer yer kuvvetli sağanak yağışlar etkili olacak. Akçakoca ilçesinde yağışlarla birlikte kuvvetli rüzgarın etkili olması tahmin ediliyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle Akçakoca Kaymakamlığı bir gün boyunca denize girme yasağı getirdi. Kaymakamlık tarafından yapılan uyarı da “Olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle bugün (27.07.2023) ilçemizde ki tüm plaj ve sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın denize girmemelerini önemle rica ederiz” denildi.  
Akçakoca Kaymakamlığı, olumsuz hava şartları nedeniyle bugün ilçedeki tüm plaj ve sahillerde denize girmenin yasak olduğunu duyurdu.

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre bugün öğle saatlerinde Düzce’de yer yer kuvvetli sağanak yağışlar etkili olacak. Akçakoca ilçesinde yağışlarla birlikte kuvvetli rüzgarın etkili olması tahmin ediliyor.

Olumsuz hava şartları nedeniyle Akçakoca Kaymakamlığı bir gün boyunca denize girme yasağı getirdi. Kaymakamlık tarafından yapılan uyarı da “Olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle bugün (27.07.2023) ilçemizde ki tüm plaj ve sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın denize girmemelerini önemle rica ederiz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.