sol
Sağ

Duyarsız Sürücüler Artık Yolları Otopark Olarak Kullanıyor

Gündem 15.09.2023 - 13:18, Güncelleme: 15.09.2023 - 14:36 5470+ kez okundu.
 

Duyarsız Sürücüler Artık Yolları Otopark Olarak Kullanıyor

Düzce şehir merkezinde trafik ve otopark sorunu içinden çıkılmaz bir hal alırken, bazı duyarsız sürücüler artık kural tanımazlıkta boyut atlayarak, araçlarını yola park etmeye başladı.
Düzce şehir merkezinde trafik ve otopark sorunu her geçen gün büyümeye devam ediyor. Özellikle şehir merkezinin ana arterlerinde oluşan çift sıra araç parkları nedeniyle, trafik, içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Çift sıra araç parklarını yanı sıra, bazı duyarsız sürücülerin araçlarını, yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlara hatta daha da ileri giderek yola park etmesi, ‘Bu kadarına pes’ dedirtiyor. Kaldırımlara park eden araçlar nedeniyle trafiğin aktığı yoldan yürümek zorunda kalan yayaların can güvenliği tehlikeye atılırken, yapılan onca şikayetlere rağmen bugüne kadar bu soruna önlem alınmaması da kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Şerefiye Mahallesi’ndeki Düzce Belediyesi Katlı Otopark’ın üzerinde bulunduğu İnönü Sokak üzerine araçlarını park eden sürücüler, trafikte aksamalara neden oluyor. Trafik akışına engel olacak şekilde park edilen araçlar nedeniyle, diğer sürücüler zor anlar yaşıyor.
Düzce şehir merkezinde trafik ve otopark sorunu içinden çıkılmaz bir hal alırken, bazı duyarsız sürücüler artık kural tanımazlıkta boyut atlayarak, araçlarını yola park etmeye başladı.

Düzce şehir merkezinde trafik ve otopark sorunu her geçen gün büyümeye devam ediyor. Özellikle şehir merkezinin ana arterlerinde oluşan çift sıra araç parkları nedeniyle, trafik, içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Çift sıra araç parklarını yanı sıra, bazı duyarsız sürücülerin araçlarını, yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlara hatta daha da ileri giderek yola park etmesi, ‘Bu kadarına pes’ dedirtiyor.

Kaldırımlara park eden araçlar nedeniyle trafiğin aktığı yoldan yürümek zorunda kalan yayaların can güvenliği tehlikeye atılırken, yapılan onca şikayetlere rağmen bugüne kadar bu soruna önlem alınmaması da kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

Şerefiye Mahallesi’ndeki Düzce Belediyesi Katlı Otopark’ın üzerinde bulunduğu İnönü Sokak üzerine araçlarını park eden sürücüler, trafikte aksamalara neden oluyor. Trafik akışına engel olacak şekilde park edilen araçlar nedeniyle, diğer sürücüler zor anlar yaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.