sol
Sağ

6 Ayrı Suçtan Aranıyordu

Asayiş 27.06.2023 - 11:58, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3676+ kez okundu.
 

6 Ayrı Suçtan Aranıyordu

İnfaz Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonla 6 ayrı suçtan aranması olan M.B. isimli şahıs, şehir değiştirirken yakaladı.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği Şube Müdürlüğü Ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir istihbaratı değerlendirerek operasyonun düğmesine bastı.   Ortaklaşa düzenlenen operasyonla, 6 ayrı suçtan araması olan M.B. isimli şahıs, başka bir isim ile Düzce’den İstanbul'a gitmek üzereyken Düzce otobüs terminalinde kıskıvrak yakalanarak ele geçirildi.   Cinsel istismar, pedofili, müstehcen içerikli video ile şantaj ve birçok ayrı suçlardan aranan M.B. İsimli şahıs yakalanarak gözaltına alınarak, işlemleri yapılmak üzere Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.   Düzce Son Dakika Haber Ajansı
İnfaz Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonla 6 ayrı suçtan aranması olan M.B. isimli şahıs, şehir değiştirirken yakaladı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği Şube Müdürlüğü Ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir istihbaratı değerlendirerek operasyonun düğmesine bastı.

 

Ortaklaşa düzenlenen operasyonla, 6 ayrı suçtan araması olan M.B. isimli şahıs, başka bir isim ile Düzce’den İstanbul'a gitmek üzereyken Düzce otobüs terminalinde kıskıvrak yakalanarak ele geçirildi.

 

Cinsel istismar, pedofili, müstehcen içerikli video ile şantaj ve birçok ayrı suçlardan aranan M.B. İsimli şahıs yakalanarak gözaltına alınarak, işlemleri yapılmak üzere Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

Düzce Son Dakika Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.