sol
Sağ

Asar Deresi Yükseldi

Gündem 09.07.2023 - 15:53, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3183+ kez okundu.
 

Asar Deresi Yükseldi

Düzce’de 8 Temmuz 2023 Cumartesi gününden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağışlar bir çok bölgede su taşkınlarına neden oldu. Kent merkezinden geçen Asar Deresi’nin debisinde de yükselme meydana geldi.
Düzce’de 8 Temmuz 2023 Cumartesi gününden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağış bir çok bölgede su taşkınlarına sebep oldu. Yığılca, Gölyaka, Kaynaşlı, Cumayeri ve Akçakoca başta olmak üzere il genelinde su taşkınları meydana geldi.   Kent merkezinden geçen Asar Deresi’nin de debisini yükselmesi olası bir faciaya karşı önlemlerin arttırılmasına sebep oldu.   Asar Deresi’ndeki su debisinin yükselmesinin ardından yetkililer, dere çevresinde önlemleri arttırdı. Şaguç Köprüsü çevresinde bulunan araçların sahiplerine ulaşılarak, araçlarının bulundukları yerden çekilmesini isteyen Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sürücülerine ulaşamadıkları araçları, çekici yardımıyla bölgeden kaldırdı.
Düzce’de 8 Temmuz 2023 Cumartesi gününden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağışlar bir çok bölgede su taşkınlarına neden oldu. Kent merkezinden geçen Asar Deresi’nin debisinde de yükselme meydana geldi.

Düzce’de 8 Temmuz 2023 Cumartesi gününden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağış bir çok bölgede su taşkınlarına sebep oldu. Yığılca, Gölyaka, Kaynaşlı, Cumayeri ve Akçakoca başta olmak üzere il genelinde su taşkınları meydana geldi.

 

Kent merkezinden geçen Asar Deresi’nin de debisini yükselmesi olası bir faciaya karşı önlemlerin arttırılmasına sebep oldu.

 

Asar Deresi’ndeki su debisinin yükselmesinin ardından yetkililer, dere çevresinde önlemleri arttırdı. Şaguç Köprüsü çevresinde bulunan araçların sahiplerine ulaşılarak, araçlarının bulundukları yerden çekilmesini isteyen Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sürücülerine ulaşamadıkları araçları, çekici yardımıyla bölgeden kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.