sol
Sağ

DAKE Ekipleri Selde Kaybolan Bir Kişiye Ulaştı

Gündem 16.03.2023 - 11:51, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3992+ kez okundu.
 

DAKE Ekipleri Selde Kaybolan Bir Kişiye Ulaştı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açmasının ardından bölgede etkili olan şiddetli yağış can kayıplarına yol açtı.
Adıyaman'da bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Şanlıurfa'da ise sel nedeniyle 13 kişi yaşamını yitirdi. Bölgede kayıp 5 kişi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Düzce Arama Kurtarma Su Altı Timi de bölgede arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere bölgeye hareket etmişti.  Düzce Arama Kurtarma Ekipleri ile Eskişehir Arama Kurtarma Ekipleri de Su Altı Timi bölgede arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. DAKE Ekipleri ile birlikte arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Eskişehir Arama Kurtarma ekipleri selde kaybolan bir kişiye ulaştığı bilgisine ulaşıldı. Ekiplerin bölgede arama kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açmasının ardından bölgede etkili olan şiddetli yağış can kayıplarına yol açtı.

Adıyaman'da bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Şanlıurfa'da ise sel nedeniyle 13 kişi yaşamını yitirdi.

Bölgede kayıp 5 kişi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Düzce Arama Kurtarma Su Altı Timi de bölgede arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere bölgeye hareket etmişti. 

Düzce Arama Kurtarma Ekipleri ile Eskişehir Arama Kurtarma Ekipleri de Su Altı Timi bölgede arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

DAKE Ekipleri ile birlikte arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Eskişehir Arama Kurtarma ekipleri selde kaybolan bir kişiye ulaştığı bilgisine ulaşıldı. Ekiplerin bölgede arama kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.