sol
Sağ

Düzce Belediyesi Taşkınlar İçin Teyakkuzda

Gündem 09.07.2023 - 14:17, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3210+ kez okundu.
 

Düzce Belediyesi Taşkınlar İçin Teyakkuzda

Düzce Belediyesi, il genelini etkisi altına alan, bazı ilçe ve köylerde sele dönüşen yağışların başlamasıyla birlikte alarm seviyesini yükseltti.
Düzce Belediyesi, dün itibariyle etkili olmaya başlayan ve birçok ilçe de sel derecesine yükselen yağışlara yönelik özellikle dere yataklarında yaşanabilecek olası taşkınlara karşı tüm birimleriyle sahaya indi.   Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu, çalışmalara yönelik yaptığı değerlendirme de, riskli olan alanlarda 25 iş makinesi ve 100’ün üzerinde personelle çalışma sürdürdükleri belirterek, “Fındıklı Aksu Köyü ve Yığılca ilçesi tarafından çok yağış olmasından dolayı merkezde bulunan kanallarımız sıfır seviyesine kadar yükseldi. Gerekli yerlere iş makinelerimizle müdahalelerimizi yapıyoruz. Şu an için kritik durum yok ama yukarıda yağış durmadığı sürece burada da büyük ihtimalle sıkıntı olacak. Ekiplerimiz kanalları temiz tutmaya çalışıyor. Tüm ekiplerimizle sahadayız” dedi.   Vatandaşlara uyarılarda bulunmayı da ihmal etmeyen Kaltu, dere ve kanal yataklarından uzak durmalarını söyleyerek, “Güvenlik açısından bodrum katlarında yaşayan vatandaşlar evlerini boşaltırlarsa iyi olacaktır. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatacağız” şeklinde konuştu.   Fen İşleri, Su Kanal, Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri devam eden yağışlardan ötürü oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tüm hazırlıklarını tamamlanmış şekilde dere yataklarının bulunduğu bölgelerde tedbir amaçlı bekleyişlerini sürdürüyor.
Düzce Belediyesi, il genelini etkisi altına alan, bazı ilçe ve köylerde sele dönüşen yağışların başlamasıyla birlikte alarm seviyesini yükseltti.

Düzce Belediyesi, dün itibariyle etkili olmaya başlayan ve birçok ilçe de sel derecesine yükselen yağışlara yönelik özellikle dere yataklarında yaşanabilecek olası taşkınlara karşı tüm birimleriyle sahaya indi.

 

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu, çalışmalara yönelik yaptığı değerlendirme de, riskli olan alanlarda 25 iş makinesi ve 100’ün üzerinde personelle çalışma sürdürdükleri belirterek, “Fındıklı Aksu Köyü ve Yığılca ilçesi tarafından çok yağış olmasından dolayı merkezde bulunan kanallarımız sıfır seviyesine kadar yükseldi. Gerekli yerlere iş makinelerimizle müdahalelerimizi yapıyoruz. Şu an için kritik durum yok ama yukarıda yağış durmadığı sürece burada da büyük ihtimalle sıkıntı olacak. Ekiplerimiz kanalları temiz tutmaya çalışıyor. Tüm ekiplerimizle sahadayız” dedi.

 

Vatandaşlara uyarılarda bulunmayı da ihmal etmeyen Kaltu, dere ve kanal yataklarından uzak durmalarını söyleyerek, “Güvenlik açısından bodrum katlarında yaşayan vatandaşlar evlerini boşaltırlarsa iyi olacaktır. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatacağız” şeklinde konuştu.

 

Fen İşleri, Su Kanal, Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri devam eden yağışlardan ötürü oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tüm hazırlıklarını tamamlanmış şekilde dere yataklarının bulunduğu bölgelerde tedbir amaçlı bekleyişlerini sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.