sol
Sağ

Düzce Valiliği Sıcak Hava Uyarısı Yaptı

Gündem 18.07.2024 - 18:16, Güncelleme: 18.07.2024 - 18:26 49968+ kez okundu.
 

Düzce Valiliği Sıcak Hava Uyarısı Yaptı

Düzce Valiliği hava sıcaklıkları ile ilgili uyarıda bulundu. Valilikten yapılan uyarıda, 11:00 – 16:00 saatleri arasında açık alanlarda bulunulmamasına dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi.
Düzce Valiliği tarafından vatandaşlara uyarı yapıldı. Yapılan uyarıda Düzce'de hava sıcaklıklarının bölgemizde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceğinin beklendiği ifade edildi. Yapılan açıklamada "Bölgemiz Genelinde Sıcaklıklar Yükseliyor!" başlığına yer verildi. Açıklamanın devamında “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre; hava sıcaklıklarının bölgemizde 4 ila 8 derece mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”  Meteorolojik Uyarıpic.twitter.com/l9roO8fUjX — Düzce Valiliği (@duzce_valiligi) July 18, 2024
Düzce Valiliği hava sıcaklıkları ile ilgili uyarıda bulundu. Valilikten yapılan uyarıda, 11:00 – 16:00 saatleri arasında açık alanlarda bulunulmamasına dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi.

Düzce Valiliği tarafından vatandaşlara uyarı yapıldı. Yapılan uyarıda Düzce'de hava sıcaklıklarının bölgemizde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceğinin beklendiği ifade edildi.

Yapılan açıklamada "Bölgemiz Genelinde Sıcaklıklar Yükseliyor!" başlığına yer verildi.

Açıklamanın devamında Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre; hava sıcaklıklarının bölgemizde 4 ila 8 derece mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” 

Meteorolojik Uyarıpic.twitter.com/l9roO8fUjX

Düzce Valiliği (@duzce_valiligi) July 18, 2024
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.