sol
Sağ

Kavşakta Çarpıştılar, Otomobil Lokantaya Girdi

Asayiş 09.08.2023 - 01:26, Güncelleme: 09.08.2023 - 01:29 83710+ kez okundu.
 

Kavşakta Çarpıştılar, Otomobil Lokantaya Girdi

Kültür Mahallesi’nde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazada kontrolden çıkan otomobil bir lokantaya girdi.
Olay 00:30 sularında Düzce merkeze bağlı Kültür Mahallesi’nde geldi. Rasim Betir Paşa Bulvarı ile Stadyum Sokak’ın birleştiği kavşakta, iddiaya göre kavşağa kontrolsüz giren otomobil sürücüsü, Rasim Betir Paşa Bulvarı’nda seyir halinde olan hafif ticari araca çarptı. Kaza nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, şans eseri kapalı olan bir lokantaya girdi. Kazada otomobilde bulunan S.M. ve K.B. isimli iki kadın hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: Düzce Son Dakika Haber Ajansı
Kültür Mahallesi’nde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazada kontrolden çıkan otomobil bir lokantaya girdi.

Olay 00:30 sularında Düzce merkeze bağlı Kültür Mahallesi’nde geldi. Rasim Betir Paşa Bulvarı ile Stadyum Sokak’ın birleştiği kavşakta, iddiaya göre kavşağa kontrolsüz giren otomobil sürücüsü, Rasim Betir Paşa Bulvarı’nda seyir halinde olan hafif ticari araca çarptı.

Kaza nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, şans eseri kapalı olan bir lokantaya girdi.

Kazada otomobilde bulunan S.M. ve K.B. isimli iki kadın hafif şekilde yaralandı.

Kaza nedeniyle iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Düzce Son Dakika Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.