sol
Sağ

Sıcaklıklara Dikkat

Gündem 13.07.2023 - 13:55, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3733+ kez okundu.
 

Sıcaklıklara Dikkat

Geçtiğimiz hafta özelikle Marmara ve Karadeniz Bölgesini etkisi altına alan sağanak yağışların ardından Türkiye sıcak havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Düzce'de yüksek sıcaklıklar beklendiğini söyledi.
Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye’nin sıcak havanın etkisi altına gireceğini ve sıcaklıkların gölgede 37 dereceyi bulabileceğini ifade etti.   Düzce, Sakarya ve Kocaeli’nde cuma, cumartesi ve pazar günleri yüksek sıcaklıklar bekleniyor. Yetkililer zor durumda kalınmadıkça sıcaklığın yüksek olduğu saatlerde evden çıkılmaması konusunda tavsiyelerde bulunuyor.   Öte yandan, sosyal medyada hava tahminlerinde bulunan Hava Forum adlı hesaptan da “Afrika ve Basra sıcak hava dalgası Türkiye’ye giriş yaptı.” paylaşımında bulundu. Hava Forum adlı hesaptan Karadeniz Bölgesi için de sevindiren bir paylaşımda bulunuldu. Ülke genelinde beklenen sıcaklıkların Karadeniz Bölgesi’nde Rusya üzerinden gelen serin hava sayesinde havanın bunaltıcı olmayacağı ifade edilen paylaşımda, “Karadenizliler’e müjde verelim. Afrika sıcakları tam bölgeyi ele geçirmeye çalışırken, Cumartesi akşamından itibaren Rusya üzerinden serin hava geliyor. Bölge halkı bunalmayacak… Diğer bölgeler için bu durum geçerli değildir.” ifadelerine yer verildi.  
Geçtiğimiz hafta özelikle Marmara ve Karadeniz Bölgesini etkisi altına alan sağanak yağışların ardından Türkiye sıcak havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Düzce'de yüksek sıcaklıklar beklendiğini söyledi.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye’nin sıcak havanın etkisi altına gireceğini ve sıcaklıkların gölgede 37 dereceyi bulabileceğini ifade etti.

 

Düzce, Sakarya ve Kocaeli’nde cuma, cumartesi ve pazar günleri yüksek sıcaklıklar bekleniyor. Yetkililer zor durumda kalınmadıkça sıcaklığın yüksek olduğu saatlerde evden çıkılmaması konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

 

Öte yandan, sosyal medyada hava tahminlerinde bulunan Hava Forum adlı hesaptan da “Afrika ve Basra sıcak hava dalgası Türkiye’ye giriş yaptı.” paylaşımında bulundu. Hava Forum adlı hesaptan Karadeniz Bölgesi için de sevindiren bir paylaşımda bulunuldu. Ülke genelinde beklenen sıcaklıkların Karadeniz Bölgesi’nde Rusya üzerinden gelen serin hava sayesinde havanın bunaltıcı olmayacağı ifade edilen paylaşımda, “Karadenizliler’e müjde verelim. Afrika sıcakları tam bölgeyi ele geçirmeye çalışırken, Cumartesi akşamından itibaren Rusya üzerinden serin hava geliyor. Bölge halkı bunalmayacak… Diğer bölgeler için bu durum geçerli değildir.” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.