sol
Sağ

Sokakta Karşılaşınca Bıçak Çekti

Asayiş 11.07.2023 - 16:51, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 23920+ kez okundu.
 

Sokakta Karşılaşınca Bıçak Çekti

Düzce’de annesini sosyal medya üzerinden taciz ettiği gerekçesiyle sokakta karşılaştığı F.İ. ile sözlü tartışma yaşayan M.K., kavgaya dönüşen tartışmada bıçaklandı. Yaralı M.K. hastanede tedavi altına alınırken, F.İ. her yerde aranıyor.
11 Temmuz 2023 Salı günü 15:00 sıralarında Aydınpınar Caddesi üzerinde meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti: “Bir süredir annesini sosyal medya üzerinden mesaj atarak taciz eden F.İ. ile cadde üzerinde karşılaşan M.K., şahısla tartışmaya başladı. Annesini rahatsız etmemesi yönünde uyardığı F.İ. ile sözlü başlayan atışmanın bir anda büyümesi üzerine ortalık bir anda karıştı. F.İ. üzerinde taşıdığı bıçakla M.K.’ya saldırdı. Eli bıçaklı saldırganın darbesi ile kanlar içerisinde kalan M.K. canını kurtarmak için yakındaki internet kafeye doğru koştu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar yaralıya yardım etmek için koşarken, şüpheli F.İ. hızla olay yerinden kaçtı. Bıçaklama ile ilgili gelen ihbar üzerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi.” Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası karın bölgesinden yaralanan M.K. ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Kaynak: Düzce Son Dakika Haber Ajansı   Polis ekipleri kaçan şüpheli F.İ.’nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Düzce’de annesini sosyal medya üzerinden taciz ettiği gerekçesiyle sokakta karşılaştığı F.İ. ile sözlü tartışma yaşayan M.K., kavgaya dönüşen tartışmada bıçaklandı. Yaralı M.K. hastanede tedavi altına alınırken, F.İ. her yerde aranıyor.

11 Temmuz 2023 Salı günü 15:00 sıralarında Aydınpınar Caddesi üzerinde meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti: “Bir süredir annesini sosyal medya üzerinden mesaj atarak taciz eden F.İ. ile cadde üzerinde karşılaşan M.K., şahısla tartışmaya başladı. Annesini rahatsız etmemesi yönünde uyardığı F.İ. ile sözlü başlayan atışmanın bir anda büyümesi üzerine ortalık bir anda karıştı. F.İ. üzerinde taşıdığı bıçakla M.K.’ya saldırdı. Eli bıçaklı saldırganın darbesi ile kanlar içerisinde kalan M.K. canını kurtarmak için yakındaki internet kafeye doğru koştu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar yaralıya yardım etmek için koşarken, şüpheli F.İ. hızla olay yerinden kaçtı. Bıçaklama ile ilgili gelen ihbar üzerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi.”


Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası karın bölgesinden yaralanan M.K. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kaynak: Düzce Son Dakika Haber Ajansı

 

Polis ekipleri kaçan şüpheli F.İ.’nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.