sol
Sağ

Şüpheli Şahıs Tutuklandı

Asayiş 21.08.2023 - 16:06, Güncelleme: 21.08.2023 - 16:12 78369+ kez okundu.
 

Şüpheli Şahıs Tutuklandı

Anadolu Otoyolu’nda seyir halinde olan bir otomobil şüphe üzerine durduruldu. Emniyet ekiplerinin araç içerisinde yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Anadolu Otoyolu’nda seyir halinde olan bir araç şüphe üzerine durduruldu. Polis ekiplerinin araç içerisinde yaptığı aramada otomobil sürücüsü A.S.'nin 648 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan A.S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. A.S. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.
Anadolu Otoyolu’nda seyir halinde olan bir otomobil şüphe üzerine durduruldu. Emniyet ekiplerinin araç içerisinde yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Anadolu Otoyolu’nda seyir halinde olan bir araç şüphe üzerine durduruldu. Polis ekiplerinin araç içerisinde yaptığı aramada otomobil sürücüsü A.S.'nin 648 gram metamfetamin ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. A.S. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.