sol
Sağ

Otobüs Şoförüne Saldırdı, Hıncını Alamayıp Otobüs Hasar Verdi

Asayiş 07.07.2023 - 16:15, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 6332+ kez okundu.
 

Otobüs Şoförüne Saldırdı, Hıncını Alamayıp Otobüs Hasar Verdi

Düzce’de otobüse biletsiz binmek isteyen yaşlı adam ve oğlu, Düzce Ulaşım A.Ş şoförüne saldırmak istedi. Otobüs şoförü saldırıdan kaçarak kurtulurken, şehir magandası hıncını halk otobüsünden çıkarttı.
Olay 7 Temmuz 2023 günü, Koçyazı Mahallesinde yaşandı.  İddiaya göre, Metek TOKİ seferini yapan Düzce Belediyesi Ulaşım A.Ş’ye bağlı 18 numaralı hatta çalışan halk otobüsüne binen yaşlı adam ve şoför arasında tartışma yaşandı.  Yaşlı adam ile şoförün tartıştığını gören ve araç dışında bekleyen yaşlı adamın oğlu da tartışmaya dahil oldu. Kavganın büyümesi ile yaşlı adamın oğlu da halk otobüsü şoförüne saldırmaya çalıştı. Bu sırada şoför mahallinin kapısından inerek kaçmaya çalışan şoförü kovalayan şahıs, hıncını alamayınca bu kez otobüse saldırdı. Taş ve yumrukla otobüsün camlarını döken şahıs, daha sonra babası ile birlikte olay yerinden ayrıldı. Çevredekiler kaçan şahsın elinden yaralandığını fark etti. Yaralanan şahsın bölgeden geçen başka bir otobüse binerek olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.  Düzce Belediyesi Ulaşım A.Ş yetkilisi Levent Sivrikaya olayla ilgili yaptığı açıklamada, gerçekleşen çirkin saldırıyı kınadı. Şoförün saldırıdan yara almadan kurtulmasının tek teselli olduğunu söyleyen Sivrikaya, “Saldırıda otobüste büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Otobüs şoförümüzün bu saldırıdan yara almadan kurtulması, bizim tek tesellimiz. Şoför ve otobüs sahibi şüphelilerden şikayetçi olacak. Olay yargıya intikal etti, biz de Düzce Ulaşım A.Ş olarak avukatlarımız ile birlikte süreci takip edeceğiz” dedi.
Düzce’de otobüse biletsiz binmek isteyen yaşlı adam ve oğlu, Düzce Ulaşım A.Ş şoförüne saldırmak istedi. Otobüs şoförü saldırıdan kaçarak kurtulurken, şehir magandası hıncını halk otobüsünden çıkarttı.

Olay 7 Temmuz 2023 günü, Koçyazı Mahallesinde yaşandı. 

İddiaya göre, Metek TOKİ seferini yapan Düzce Belediyesi Ulaşım A.Ş’ye bağlı 18 numaralı hatta çalışan halk otobüsüne binen yaşlı adam ve şoför arasında tartışma yaşandı.  Yaşlı adam ile şoförün tartıştığını gören ve araç dışında bekleyen yaşlı adamın oğlu da tartışmaya dahil oldu.

Kavganın büyümesi ile yaşlı adamın oğlu da halk otobüsü şoförüne saldırmaya çalıştı.

Bu sırada şoför mahallinin kapısından inerek kaçmaya çalışan şoförü kovalayan şahıs, hıncını alamayınca bu kez otobüse saldırdı. Taş ve yumrukla otobüsün camlarını döken şahıs, daha sonra babası ile birlikte olay yerinden ayrıldı.

Çevredekiler kaçan şahsın elinden yaralandığını fark etti. Yaralanan şahsın bölgeden geçen başka bir otobüse binerek olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. 

Düzce Belediyesi Ulaşım A.Ş yetkilisi Levent Sivrikaya olayla ilgili yaptığı açıklamada, gerçekleşen çirkin saldırıyı kınadı.

Şoförün saldırıdan yara almadan kurtulmasının tek teselli olduğunu söyleyen Sivrikaya, “Saldırıda otobüste büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Otobüs şoförümüzün bu saldırıdan yara almadan kurtulması, bizim tek tesellimiz. Şoför ve otobüs sahibi şüphelilerden şikayetçi olacak. Olay yargıya intikal etti, biz de Düzce Ulaşım A.Ş olarak avukatlarımız ile birlikte süreci takip edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.