sol
Sağ

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Deprem Bölgesinde Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

Sağlık 16.02.2023 - 13:23, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 4430+ kez okundu.
 

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Deprem Bölgesinde Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı acil sağlık ekipleri ve UMKE bölgede depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.
Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremin ilk gününden bu yana bölgede dönüşümlü görev yapan Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı acil sağlık ekipleri ve UMKE depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Asrın felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden itibaren çeşitli illerde görev yapan Düzce UMKE ve acil sağlık ekipleri oluşturulan sahra hastanelerinde görev yapıyorlar. Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Depremin ilk gününden itibaren, deprem bölgesinde görevli Düzce UMKE ve 112 ekiplerimiz Adıyaman’daki sahra hastanemizde de depremzede kardeşlerimize hizmet vermeye devam ediyor. Emeklerinize sağlık, bu zor sürecin üzerinden hep birlikte geleceğiz. Tüm imkanlarımızla milletimizin yanındayız” dedi. muğla seks hikayeleri
Düzce İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı acil sağlık ekipleri ve UMKE bölgede depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremin ilk gününden bu yana bölgede dönüşümlü görev yapan Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı acil sağlık ekipleri ve UMKE depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Asrın felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden itibaren çeşitli illerde görev yapan Düzce UMKE ve acil sağlık ekipleri oluşturulan sahra hastanelerinde görev yapıyorlar.

Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Depremin ilk gününden itibaren, deprem bölgesinde görevli Düzce UMKE ve 112 ekiplerimiz Adıyaman’daki sahra hastanemizde de depremzede kardeşlerimize hizmet vermeye devam ediyor.

Emeklerinize sağlık, bu zor sürecin üzerinden hep birlikte geleceğiz. Tüm imkanlarımızla milletimizin yanındayız” dedi.

muğla seks hikayeleri
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.