sol
Sağ

Düzce TSO Şubat Ayı Toplantısı Yapıldı

Ekonomi 16.02.2023 - 13:18, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 21091+ kez okundu.
 

Düzce TSO Şubat Ayı Toplantısı Yapıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık başkanlığında gerçekleşti.
Düzce TSO Şubat ayı yönetim kurulu toplantısını Erdoğan Bıyık başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş depreminin ardından yapılan yardımlara ilave olarak yapılabilecek yardım ve destekler hakkında istişarelerde bulunuldu. Toplantının son kısmında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin başlatmış olduğu iş dünyasının ve hayırseverlerin katılımıyla deprem bölgesine kalıcı konut yapma kampanyası hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık başkanlığında gerçekleşti.

Düzce TSO Şubat ayı yönetim kurulu toplantısını Erdoğan Bıyık başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş depreminin ardından yapılan yardımlara ilave olarak yapılabilecek yardım ve destekler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantının son kısmında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin başlatmış olduğu iş dünyasının ve hayırseverlerin katılımıyla deprem bölgesine kalıcı konut yapma kampanyası hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.