sol
Sağ

Düzce'de Şüpheli Ölüm

Asayiş 20.06.2024 - 13:06, Güncelleme: 21.06.2024 - 10:12 76074+ kez okundu.
 

Düzce'de Şüpheli Ölüm

D-655 Karayolu Konuralp mevkiinde yapımı süren inşaatta bir kişi ölü bulundu.
Düzce'nin Konuralp Mahallesi'nde bir kişi inşaat süren bir yapıda ölü bulundu.   Edinilen bilgilere göre; inşaatı incelemek için inşaat sahasına giden yatırımcı, genç adamı boynundan iple asılmış vaziyette hareketsiz şekilde buldu.   İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hayatını kaybettiği tespit edilen 20'li yaşlardaki gencin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak.   20’li yaşlarda olduğu tahmin edilen ve üzerinden kimlik çıkmayan cesedin kime ait olduğunu belirlemek için çalışma başlatılırken, vakanın ihtihar mı, cinayet mi olduğu otopsi sonucu netleşecek.
D-655 Karayolu Konuralp mevkiinde yapımı süren inşaatta bir kişi ölü bulundu.

Düzce'nin Konuralp Mahallesi'nde bir kişi inşaat süren bir yapıda ölü bulundu.

 

Edinilen bilgilere göre; inşaatı incelemek için inşaat sahasına giden yatırımcı, genç adamı boynundan iple asılmış vaziyette hareketsiz şekilde buldu.

 

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hayatını kaybettiği tespit edilen 20'li yaşlardaki gencin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak.

 

20’li yaşlarda olduğu tahmin edilen ve üzerinden kimlik çıkmayan cesedin kime ait olduğunu belirlemek için çalışma başlatılırken, vakanın ihtihar mı, cinayet mi olduğu otopsi sonucu netleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.