sol
Sağ

5 Metre Yüksekten Düştü

Asayiş 08.09.2023 - 10:36, Güncelleme: 08.09.2023 - 10:38 177436+ kez okundu.
 

5 Metre Yüksekten Düştü

Düzce’de 7 Eylül 2023 Perşembe günü akşam saatlerinde bisikleti ile üst geçide çıkan çocuk, 5 metre yüksekten düştü. Hastaneye kaldırılan küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olay Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 9 yaşındaki F.K. trafik güvenliği için bisikleti ile asansör yardımıyla üst geçide çıkarak karşıya geçmek istedi. Üst geçidin asansörü ile yukarı çıkan çocuk, bir anda bisikletinin kontrolünü kaybederek, üst geçidin cam bariyerlerine çarptı. Cam bariyerinin kırılması ile 5 metre yüksekten düşen çocuk, yaralandı. Küçük çocuğun yardım çığlıklarını duyarak yardıma koşan çevredekiler, durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdii. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 9 yaşındaki     F.K. sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Düzce 112 Acil Servis Ambulansına alınarak Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altında tutulan F.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. 
Düzce’de 7 Eylül 2023 Perşembe günü akşam saatlerinde bisikleti ile üst geçide çıkan çocuk, 5 metre yüksekten düştü. Hastaneye kaldırılan küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, 9 yaşındaki F.K. trafik güvenliği için bisikleti ile asansör yardımıyla üst geçide çıkarak karşıya geçmek istedi. Üst geçidin asansörü ile yukarı çıkan çocuk, bir anda bisikletinin kontrolünü kaybederek, üst geçidin cam bariyerlerine çarptı. Cam bariyerinin kırılması ile 5 metre yüksekten düşen çocuk, yaralandı.

Küçük çocuğun yardım çığlıklarını duyarak yardıma koşan çevredekiler, durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdii. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 9 yaşındaki     F.K. sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Düzce 112 Acil Servis Ambulansına alınarak Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altında tutulan F.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.