sol
Sağ

Evde Ölü Bulundu

Asayiş 18.07.2023 - 11:45, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 33607+ kez okundu.
 

Evde Ölü Bulundu

Kaynaşlı’da 27 yaşındaki E.Ç. evinde av tüfeğiyle başından vurulmuş halde ölü bulundu.
Olay, Kaynaşlı’nın Darıyeri Bakacak Köyü’nde meydana geldi. Köyde babaannesiyle yaşayan 27 yaşındaki E.Ç.’yi uyandırmak için odasına giren yaşlı kadın, torununu kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Acılı kadının feryadını duyan komşuları hemen eve koştu. Hareketsiz şekilde yatan genç için 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Acil servis ekipleri, başından av tüfeğiyle vurulduğu belirlenen E.Ç.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesi sonrası E.Ç.’n in cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, şüpheli ölümle ilgili inceleme başlattı. Öte yandan olayın intihar olabileceği üzerinde durulurken, sabaha karşı kendisini başından vurduğu tahmini göz önüne alındığında babaannesinin kulaklarındaki işitme problemi nedeniyle silah sesini duymamış olabileceği öne sürüldü. Bir süre Kaynaşlı’da lokanta işlettikten sonra yurt dışına çıktığı öğrenilen E.Ç.’nin yurda kesin geri dönüş yaptığı ve çevresine yansıyan bir probleminin olmadığı bilgisi edinildi.
Kaynaşlı’da 27 yaşındaki E.Ç. evinde av tüfeğiyle başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Olay, Kaynaşlı’nın Darıyeri Bakacak Köyü’nde meydana geldi. Köyde babaannesiyle yaşayan 27 yaşındaki E.Ç.’yi uyandırmak için odasına giren yaşlı kadın, torununu kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Acılı kadının feryadını duyan komşuları hemen eve koştu. Hareketsiz şekilde yatan genç için 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Acil servis ekipleri, başından av tüfeğiyle vurulduğu belirlenen E.Ç.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesi sonrası E.Ç.’n in cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, şüpheli ölümle ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan olayın intihar olabileceği üzerinde durulurken, sabaha karşı kendisini başından vurduğu tahmini göz önüne alındığında babaannesinin kulaklarındaki işitme problemi nedeniyle silah sesini duymamış olabileceği öne sürüldü.

Bir süre Kaynaşlı’da lokanta işlettikten sonra yurt dışına çıktığı öğrenilen E.Ç.’nin yurda kesin geri dönüş yaptığı ve çevresine yansıyan bir probleminin olmadığı bilgisi edinildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.