sol
Sağ

Park Halindeyken Alev Aldı

Asayiş 04.08.2023 - 11:09, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 69547+ kez okundu.
 

Park Halindeyken Alev Aldı

Çay Mahallesi’nde park halindeyken alev alan minibüs, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Olay, 3 Ağustos 2023 akşam saatlerinde Çay Mahallesi Yalçın Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evinin önüne park ettiği aracından bir süre sonra alevler yükseldiğini gören sürücü, yangını kendi imkanları ile söndürmek istedi. Araç sahibi yangını söndürmekte yetersiz kalınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen Düzce Belediyesi itfaiye Ekipleri, araçta çıkan yangını kontrol altına aldı. Kısa sürede söndürülen yangında araç kullanılamaz hale geldi. Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri, yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırma başlatırken, kundaklama şüphesi üzerinde duran polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.   KAYNAK: Düzce Son Dakika Haber Ajansı
Çay Mahallesi’nde park halindeyken alev alan minibüs, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Olay, 3 Ağustos 2023 akşam saatlerinde Çay Mahallesi Yalçın Sokak’ta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, evinin önüne park ettiği aracından bir süre sonra alevler yükseldiğini gören sürücü, yangını kendi imkanları ile söndürmek istedi.

Araç sahibi yangını söndürmekte yetersiz kalınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen Düzce Belediyesi itfaiye Ekipleri, araçta çıkan yangını kontrol altına aldı.

Kısa sürede söndürülen yangında araç kullanılamaz hale geldi.

Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri, yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırma başlatırken, kundaklama şüphesi üzerinde duran polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 

KAYNAK: Düzce Son Dakika Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.