sol
Sağ

Su Borusu Patladı, 3 - 4 Saat Su Verilemeyecek

Gündem 12.08.2023 - 22:08, Güncelleme: 12.08.2023 - 23:32 5458+ kez okundu.
 

Su Borusu Patladı, 3 - 4 Saat Su Verilemeyecek

Düzce’de yüksek basınç nedeniyle patlayan su borusu, Atatürk Bulvarı’nı sular altında bıraktı. Düzce Belediyesi ekipleri, patlayan su borusuna müdahale etmek için çalışma başlattı.
Düzce’de Atatürk Bulvarı'ndan geçen ana su deposu, yüksek basınç nedeniyle patladı. Su borusunun patlaması nedeniyle, Atatürk Bulvarı sular altında kaldı. Bazı esnaflar, işyerlerinde su baskınlarının olmaması için kendi önlemlerini alırken, Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü, tüm ekiplerini bölgeye gönderdi. Konu ile ilgili konuşan Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Günden, “Ekiplerimiz hemen olay yerine intikal etti. Atatürk Bulvarı’nın üzerinden geçen ana borunun Düzce’nin yüksek kesimlerine su ulaşmadığı için basınç atışından dolayı patladığını düşünüyoruz” dedi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu ise ana boruda meydana gelen patlama ile ilgili, Düzce şehir merkezine 3-4 saat su verilemeyeceğini duyurarak,  “Duruma müdahale etmek için ekipleri sevk ettik. Patlamanın nedenini henüz bilmiyoruz. Büyük ihtimalle şehir genelinde 3-4 saatlik bir su kesintisi yaşanacak” ifadelerini kullandı.
Düzce’de yüksek basınç nedeniyle patlayan su borusu, Atatürk Bulvarı’nı sular altında bıraktı. Düzce Belediyesi ekipleri, patlayan su borusuna müdahale etmek için çalışma başlattı.

Düzce’de Atatürk Bulvarı'ndan geçen ana su deposu, yüksek basınç nedeniyle patladı. Su borusunun patlaması nedeniyle, Atatürk Bulvarı sular altında kaldı. Bazı esnaflar, işyerlerinde su baskınlarının olmaması için kendi önlemlerini alırken, Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü, tüm ekiplerini bölgeye gönderdi.

Konu ile ilgili konuşan Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Günden, “Ekiplerimiz hemen olay yerine intikal etti. Atatürk Bulvarı’nın üzerinden geçen ana borunun Düzce’nin yüksek kesimlerine su ulaşmadığı için basınç atışından dolayı patladığını düşünüyoruz” dedi.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu ise ana boruda meydana gelen patlama ile ilgili, Düzce şehir merkezine 3-4 saat su verilemeyeceğini duyurarak,  “Duruma müdahale etmek için ekipleri sevk ettik. Patlamanın nedenini henüz bilmiyoruz. Büyük ihtimalle şehir genelinde 3-4 saatlik bir su kesintisi yaşanacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.