sol
Sağ

Sürücüler Düzce ve Hendek Gişeleri'ne Yönlendirilecek

Gündem 14.08.2023 - 13:57, Güncelleme: 14.08.2023 - 13:57 5416+ kez okundu.
 

Sürücüler Düzce ve Hendek Gişeleri'ne Yönlendirilecek

Anadolu Otoyolu’nun Gölyaka Kavşağı’nda yapılacak çalışma nedeniyle İstanbul istikameti çıkışı 5 gün süreyle trafiğe kapatıldı. Sürücüler Düzce ve Hendek gişelerine yönlendirilecek.
Anadolu Otoyolu’nu kullanacaklar dikkat… Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), 14-19 Ağustos tarihleri arasında Gölyaka Kavşağı’nın İstanbul istikameti çıkışının aydınlatma direği değişim çalışması trafiğe kapatılacağını duyurdu. Çalışmalar 5 gün sürecek Ankara’dan Düzce istikametine seyahat eden ve Gölyaka’dan çıkmak isteyen sürücüler 5 gün sürecek çalışmalar boyunca Düzce veya Hendek gişelerine yönlendirilecek. Gölyaka gişelerinin diğer giriş ve çıkışlarında ise çalışmalardan etkilenmeyecek ve trafik akışı normal şekilde devam edecek. Açıklama KGM’den KGM’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Anadolu Otoyolunun Gölyaka Kavşağı-Düzce Kavşağı Kesimi Gölyaka Kavşağı (K-19) İstanbul İstikameti ayrım kolunda aydınlatma direkleri değişimi çalışması nedeniyle bahse konu ayrım kolu trafiğe kapatılacak olup, bu kavşaktan çıkmak isteyen sürücüler Düzce ve Hendek Kavşaklarına yönlendirilecektir.” denildi.
Anadolu Otoyolu’nun Gölyaka Kavşağı’nda yapılacak çalışma nedeniyle İstanbul istikameti çıkışı 5 gün süreyle trafiğe kapatıldı. Sürücüler Düzce ve Hendek gişelerine yönlendirilecek.

Anadolu Otoyolu’nu kullanacaklar dikkat… Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), 14-19 Ağustos tarihleri arasında Gölyaka Kavşağı’nın İstanbul istikameti çıkışının aydınlatma direği değişim çalışması trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Çalışmalar 5 gün sürecek

Ankara’dan Düzce istikametine seyahat eden ve Gölyaka’dan çıkmak isteyen sürücüler 5 gün sürecek çalışmalar boyunca Düzce veya Hendek gişelerine yönlendirilecek. Gölyaka gişelerinin diğer giriş ve çıkışlarında ise çalışmalardan etkilenmeyecek ve trafik akışı normal şekilde devam edecek.

Açıklama KGM’den

KGM’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Anadolu Otoyolunun Gölyaka Kavşağı- Düzce Kavşağı Kesimi Gölyaka Kavşağı (K-19) İstanbul İstikameti ayrım kolunda aydınlatma direkleri değişimi çalışması nedeniyle bahse konu ayrım kolu trafiğe kapatılacak olup, bu kavşaktan çıkmak isteyen sürücüler Düzce ve Hendek Kavşaklarına yönlendirilecektir.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.