sol
Sağ

Yığılca Yolu Trafiğe Kapandı

Gündem 09.07.2023 - 13:47, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3638+ kez okundu.
 

Yığılca Yolu Trafiğe Kapandı

Düzce’de etkili olan sağanak yağış sel ve su taşkınlarına neden oldu. Tıkanan menfez nedeniyle Düzce - Yığılca arasındaki karayolu trafiğe kapandı.
Düzce’de gece saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağışlar nedeniyle sel ve su taşkınları yaşandı. Yığılca Karayolu Hecinler Köyü mevkisinde tıkanan menfez nedeniyle su taşkını meydana geldi. Biriken su karayoluna kadar yükselince, yolun üzerinden akmaya başladı.   Yığılca Karayolu trafiğe kapanırken, kısa süre içerisinde bölgeye İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışması ile Yığılca yolu yeniden çift yönlü olarak trafiğe açıldı.   23 Kasım 2022 yılında meydana gelen Gölyaka merkezli depremde ağır hasar görmesi nedeniyle yıkılan Paşakonağı köprüsünün yerine inşa edilen geçici köprü de sel sularına dayanamadı. İnşaat halindeki köprü, sel sularına dayanamayarak yıkıldı.   Kuvvetli sağanak yağmurun en çok etkilediği Akçakoca’da bazı bölgelerde ise menfezler tıkandı. Bu nedenle su taşkınları meydana gelirken, bölgeye İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Ekipler, kısa süre içerisinde tıkanan menfezleri yeniden açtı.
Düzce’de etkili olan sağanak yağış sel ve su taşkınlarına neden oldu. Tıkanan menfez nedeniyle Düzce - Yığılca arasındaki karayolu trafiğe kapandı.

Düzce’de gece saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağışlar nedeniyle sel ve su taşkınları yaşandı. Yığılca Karayolu Hecinler Köyü mevkisinde tıkanan menfez nedeniyle su taşkını meydana geldi. Biriken su karayoluna kadar yükselince, yolun üzerinden akmaya başladı.

 

Yığılca Karayolu trafiğe kapanırken, kısa süre içerisinde bölgeye İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışması ile Yığılca yolu yeniden çift yönlü olarak trafiğe açıldı.

 

23 Kasım 2022 yılında meydana gelen Gölyaka merkezli depremde ağır hasar görmesi nedeniyle yıkılan Paşakonağı köprüsünün yerine inşa edilen geçici köprü de sel sularına dayanamadı. İnşaat halindeki köprü, sel sularına dayanamayarak yıkıldı.

 

Kuvvetli sağanak yağmurun en çok etkilediği Akçakoca’da bazı bölgelerde ise menfezler tıkandı. Bu nedenle su taşkınları meydana gelirken, bölgeye İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Ekipler, kısa süre içerisinde tıkanan menfezleri yeniden açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.