sol
Sağ

5. Kattan Düştü

Asayiş 15.07.2023 - 19:05, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 28923+ kez okundu.
 

5. Kattan Düştü

Akçakoca ilçesinde evinin camını silerken 5 kattan düşen genç kadın beton zemine çakıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Akçakoca ilçesinde bugün yaşanan kazada, 28 yaşındaki E.B. isimli genç kadın ağır yaralandı.   Olay bugün öğleden sonra Akçakoca Yeni Mahalle'de bulunan bir apartmanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, oturduğu evin camını silen E.B., bir anda dengesini kaybederek 5. kattan beton zemine düştü.  Olayı görenlerin durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. E.B., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından 112 Acil Servis Ambulansına alınarak, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama hastanesine kaldırıldı.  Vücudunda kırıklar oluşan genç kadının Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi devam ederken, sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  Polis ekipleri yaşanan kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Akçakoca ilçesinde evinin camını silerken 5 kattan düşen genç kadın beton zemine çakıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Akçakoca ilçesinde bugün yaşanan kazada, 28 yaşındaki E.B. isimli genç kadın ağır yaralandı.

 

Olay bugün öğleden sonra Akçakoca Yeni Mahalle'de bulunan bir apartmanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, oturduğu evin camını silen E.B., bir anda dengesini kaybederek 5. kattan beton zemine düştü. 


Olayı görenlerin durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. E.B., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından 112 Acil Servis Ambulansına alınarak, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama hastanesine kaldırıldı. 


Vücudunda kırıklar oluşan genç kadının Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi devam ederken, sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 


Polis ekipleri yaşanan kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.