sol
Sağ

Biri Kadın 6 Kişi Gözaltına Alındı

Asayiş 29.08.2023 - 12:45, Güncelleme: 29.08.2023 - 13:42 83717+ kez okundu.
 

Biri Kadın 6 Kişi Gözaltına Alındı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gece saatlerinde Nusrettin Mahallesi’nde bir süredir takipte olan eve operasyon düzenleyerek yüklü miktarda uyuşturucu, silahlar ve çalıntı araçlar ele geçirdi. Operasyonda 1’i kadın 6 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik, Hırsızlık, Ahlak, KOM ekipleri Nusrettin Mahallesi’nde bir süredir takipte olan eve Pazartesi gününü Salı gününe bağlayan gece saat 01.00 sıralarında operasyon düzenledi. Evde bulunan şahıslar polise yakalatmak istemedikleri maddeleri evin balkonundan dışarı attı. Bahçede yapılan arama sonucunda 2 çanta içerisinde uyuşturucu içmeye yarayan materyaller ile 3 adet cep telefonu bulundu. Evin içinde hassas burunlu köpekle yapılan aramada da yüklü miktarda uyuşturucu, 3 adet tüfek, 1 adet tabanca ile 30 adet fişek, hassas terazi ele geçirildi. Evin bahçesinde ise çalıntı olduğu düşünülen 1 motosiklet, 1 elektrikli bisiklet ve 2 bisiklet olduğu bulundu. Evde bulunan 1'i kadın 6 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, operasyon yapılan evin kadın şüpheli S.K.’ye ait olduğu anlaşıldı. Çalıntı araçlar çekici yardımıyla yediemin otoparkına götürülürken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.   KAYNAK: Düzce Son Dakika Haber Ajansı
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gece saatlerinde Nusrettin Mahallesi’nde bir süredir takipte olan eve operasyon düzenleyerek yüklü miktarda uyuşturucu, silahlar ve çalıntı araçlar ele geçirdi. Operasyonda 1’i kadın 6 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik, Hırsızlık, Ahlak, KOM ekipleri Nusrettin Mahallesi’nde bir süredir takipte olan eve Pazartesi gününü Salı gününe bağlayan gece saat 01.00 sıralarında operasyon düzenledi.

Evde bulunan şahıslar polise yakalatmak istemedikleri maddeleri evin balkonundan dışarı attı. Bahçede yapılan arama sonucunda 2 çanta içerisinde uyuşturucu içmeye yarayan materyaller ile 3 adet cep telefonu bulundu.

Evin içinde hassas burunlu köpekle yapılan aramada da yüklü miktarda uyuşturucu, 3 adet tüfek, 1 adet tabanca ile 30 adet fişek, hassas terazi ele geçirildi. Evin bahçesinde ise çalıntı olduğu düşünülen 1 motosiklet, 1 elektrikli bisiklet ve 2 bisiklet olduğu bulundu.

Evde bulunan 1'i kadın 6 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, operasyon yapılan evin kadın şüpheli S.K.’ye ait olduğu anlaşıldı. Çalıntı araçlar çekici yardımıyla yediemin otoparkına götürülürken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

KAYNAK: Düzce Son Dakika Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.