sol
Sağ

Yığılca'da Gece Yarısı Operasyonu

Asayiş 13.07.2023 - 11:17, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 24288+ kez okundu.
 

Yığılca'da Gece Yarısı Operasyonu

Yığılca’da yaşanan sel felaketinin ardından ulaşımın sağlanamadığı bir bölgede, yediği yemekten zehirlenen bir kişi operasyonla bulunduğu bölgeden kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı.
Olay gece saatlerinde Yığılca İlçesine bağlı Kırık Köyü’nde meydana geldi. Sel felaketi nedeniyle yolların ve bağlantıyı sağlayan köprülerin hasar gördüğü Kırık Köyü’nde A.Ş. isimli bir adam, gece saatlerinde rahatsızlandı. Yediği yemek nedeniyle zehirlediği düşünülen A.Ş.’nin yakınlarının durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesinin ardından bölgeye AFAD, Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.   Yolların ve köprülerin hasar alması sonucu bölgeye güçlükle ulaşan ekipler, A.Ş.’yi kurtarmak için operasyon düzenlendi. Uzun süren kurtarma operasyonunda halat yardımıyla AFAD ekipleri tarafından suyun karşısına geçirilen A.Ş., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Yığılca Entegre Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yığılca’da yaşanan sel felaketinin ardından ulaşımın sağlanamadığı bir bölgede, yediği yemekten zehirlenen bir kişi operasyonla bulunduğu bölgeden kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı.

Olay gece saatlerinde Yığılca İlçesine bağlı Kırık Köyü’nde meydana geldi. Sel felaketi nedeniyle yolların ve bağlantıyı sağlayan köprülerin hasar gördüğü Kırık Köyü’nde A.Ş. isimli bir adam, gece saatlerinde rahatsızlandı. Yediği yemek nedeniyle zehirlediği düşünülen A.Ş.’nin yakınlarının durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesinin ardından bölgeye AFAD, Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Yolların ve köprülerin hasar alması sonucu bölgeye güçlükle ulaşan ekipler, A.Ş.’yi kurtarmak için operasyon düzenlendi. Uzun süren kurtarma operasyonunda halat yardımıyla AFAD ekipleri tarafından suyun karşısına geçirilen A.Ş., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Yığılca Entegre Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.