sol
Sağ

Bolu'da Termometreler Sıfırı Gösterdi

Gündem 26.07.2023 - 00:12, Güncelleme: 18.08.2023 - 17:14 3527+ kez okundu.
 

Bolu'da Termometreler Sıfırı Gösterdi

Türkiye'de sıcak havanın etkisi altındayken Bolu'da termometreler 0 dereceye kadar düştü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün gerçekleşen en düşük sıcaklıklara göre 25 Temmuz 2023 tarihinde ölçülen en düşük sıcaklıklarda Bolu Türkiye'nin en soğuk ili oldu.   Açıklanan verilere göre gece saatlerinde Bolu Batı Karadeniz Orman Araştırma merkezinde ölçülen 0,8 derece sıcaklık, Türkiye'nin en soğuk noktası olarak kayıtlara geçti.   En soğuk ikinci bölge ise yine Bolu’da ölçüldü. 3,9 derece ile Bolu'nun Dörtdivan ilçesi ikinci en soğuk nokta oldu.  
Türkiye'de sıcak havanın etkisi altındayken Bolu'da termometreler 0 dereceye kadar düştü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün gerçekleşen en düşük sıcaklıklara göre 25 Temmuz 2023 tarihinde ölçülen en düşük sıcaklıklarda Bolu Türkiye'nin en soğuk ili oldu.

 

Açıklanan verilere göre gece saatlerinde Bolu Batı Karadeniz Orman Araştırma merkezinde ölçülen 0,8 derece sıcaklık, Türkiye'nin en soğuk noktası olarak kayıtlara geçti.

 

En soğuk ikinci bölge ise yine Bolu’da ölçüldü. 3,9 derece ile Bolu'nun Dörtdivan ilçesi ikinci en soğuk nokta oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.