sol
Sağ

Düzce'ye Yeni Tarım Müdürü Atandı

Gündem 31.07.2023 - 14:51, Güncelleme: 07.08.2023 - 06:54 3554+ kez okundu.
 

Düzce'ye Yeni Tarım Müdürü Atandı

Düzce İl Tarım Müdürü Necdet Çiçek, görevden alınarak yerine Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü olarak görev yapan Esra Uzun atandı.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan atama kapsamında Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevinden alınan Necdet Çiçek’in yerine,  Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü olarak görev yapan Esra Uzun atandı. Atamayı resmi web sitesinden duyuran Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü: “Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken Bakanlığımızın 24.07.2023 tarihli olurları ile ilimize görevlendirmesi yapılan İl Müdürü Sayın Esra Uzun, bugün itibariyle görevine başlamıştır. İl Müdürümüzün görevinin hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarında başarılar dileriz.” İfadelerine yer verildi.
Düzce İl Tarım Müdürü Necdet Çiçek, görevden alınarak yerine Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü olarak görev yapan Esra Uzun atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan atama kapsamında Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevinden alınan Necdet Çiçek’in yerine,  Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü olarak görev yapan Esra Uzun atandı.

Atamayı resmi web sitesinden duyuran Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü: “Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken Bakanlığımızın 24.07.2023 tarihli olurları ile ilimize görevlendirmesi yapılan İl Müdürü Sayın Esra Uzun, bugün itibariyle görevine başlamıştır. İl Müdürümüzün görevinin hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarında başarılar dileriz.” İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.