sol
Sağ

Uyuşturucu ile Yakalanan Şahıs Tutuklandı

Asayiş 16.08.2023 - 09:55, Güncelleme: 16.08.2023 - 10:07 74948+ kez okundu.
 

Uyuşturucu ile Yakalanan Şahıs Tutuklandı

Gelen ihbarı değerlendirmeye alan narkotik ekipleri, Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde bir otobüsünde uyuşturucu ele geçirdi. Yapılan aramada uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı.
Düzce ve çevresinde uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden ediyor. Her ihbarı büyük bir titizlikle değerlendiren güvenlik güçleri, uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu sevkiyatına göz açtırmıyor. Son olarak Anadolu Otoyolu'nde durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.  Edinilen bilgilere göre; Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde ihbar üzerine kontrol yapan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste yapılan aramada, yolcu S.U.'nun üzerinde 2 parça halinde 84,40 gram sentetik uyuşturucu ile 3 parça halinde 0,91 gram kokain ele geçirildi. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, çıkartıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
Gelen ihbarı değerlendirmeye alan narkotik ekipleri, Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde bir otobüsünde uyuşturucu ele geçirdi. Yapılan aramada uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı.

Düzce ve çevresinde uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden ediyor. Her ihbarı büyük bir titizlikle değerlendiren güvenlik güçleri, uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu sevkiyatına göz açtırmıyor.

Son olarak Anadolu Otoyolu'nde durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Edinilen bilgilere göre; Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde ihbar üzerine kontrol yapan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste yapılan aramada, yolcu S.U.'nun üzerinde 2 parça halinde 84,40 gram sentetik uyuşturucu ile 3 parça halinde 0,91 gram kokain ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, çıkartıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberduzce.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.